Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeKeys darmowe kody do gier

ConsearPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest fake jak wygrajgry kiedyś wygrałem na tym wygrajgry.pl minecraft i zamiast kodu pisało dyskwalifikacja. a jak napisałem do nich za co to nie odpisali i sms za 6zł poszedł w pi*du.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

to jest fake jak wygrajgry kiedyś wygrałem na tym wygrajgry.pl minecraft i zamiast kodu pisało dyskwalifikacja. a jak napisałem do nich za co to nie odpisali i sms za 6zł poszedł w pi*du.

Yhy Vertez wygrał BF3 i ma to i mu działa a ma konto na yt i sporo widzów wiec wiesz i nawet nagral z tego odc

Opublikowano

Może nie do końca fake, ale poczytać regulamin radzę ;)

• Okres abonamentowy rozpoczyna się w momencie aktywacji Konta Użytkownika i trwa 30 dni
  • Użytkownik dokonuje odświeżenia Abonamentu samodzielnie, wykonując odpowiednie kroki w zakładce "Profil"
Opublikowano

Może nie do końca fake, ale poczytać regulamin radzę ;)

• Okres abonamentowy rozpoczyna się w momencie aktywacji Konta Użytkownika i trwa 30 dni
  • Użytkownik dokonuje odświeżenia Abonamentu samodzielnie, wykonując odpowiednie kroki w zakładce "Profil"

tego nie rozumiem , ja to rozumiem ze konto zostanie usunięte po 30 dniach jak nie przedłoze abonamentu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...