ConsearPL Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 xx Odnośnik do komentarza
DJSmoku2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to jest fake jak wygrajgry kiedyś wygrałem na tym wygrajgry.pl minecraft i zamiast kodu pisało dyskwalifikacja. a jak napisałem do nich za co to nie odpisali i sms za 6zł poszedł w pi*du. Odnośnik do komentarza
ConsearPL Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to jest fake jak wygrajgry kiedyś wygrałem na tym wygrajgry.pl minecraft i zamiast kodu pisało dyskwalifikacja. a jak napisałem do nich za co to nie odpisali i sms za 6zł poszedł w pi*du. Yhy Vertez wygrał BF3 i ma to i mu działa a ma konto na yt i sporo widzów wiec wiesz i nawet nagral z tego odc Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może nie do końca fake, ale poczytać regulamin radzę Okres abonamentowy rozpoczyna się w momencie aktywacji Konta Użytkownika i trwa 30 dni Użytkownik dokonuje odświeżenia Abonamentu samodzielnie, wykonując odpowiednie kroki w zakładce "Profil" Odnośnik do komentarza
ConsearPL Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może nie do końca fake, ale poczytać regulamin radzę Okres abonamentowy rozpoczyna się w momencie aktywacji Konta Użytkownika i trwa 30 dni Użytkownik dokonuje odświeżenia Abonamentu samodzielnie, wykonując odpowiednie kroki w zakładce "Profil" tego nie rozumiem , ja to rozumiem ze konto zostanie usunięte po 30 dniach jak nie przedłoze abonamentu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.