Szon. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Siemano jakiego ADC mi polecacie zastanawiałem sie nad Draven Jinx Ez. Możecie podac tez swoje propozycje mam juz Cait, Lucian, Ashe, Sivir, Tristana, Quinn. Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Polecam ci Jinx, jak dla mnie świetna harras AS na minigunie range na armatce stun global ult pasyw do tf'ów god tier adc (dobrze sobie radzi) Odnośnik do komentarza
Netrodal Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tez polecam Jinx, przewyzsza teraz prawie wszystkich adc swoim dmg, jej skill q to najbardziej op skill na adcarry w lolu jak dla mnie, ciezko solo z nia wygrac, ma bardzo duzy harras, ciezko wgl na lini z nia, ma unieruchomienie, slowa, ulti aoe ktore zabiera na 6lv 1/4 hp. Jak dla mnie najlepszy adc teraz. Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak jak Up polecam Ci Jinx. Po prostu jest świetna. Unieruchomienie + ogromne dmg , potężne ulti. Jak dobrze ogarniesz ta postać nie do zabicia jest, czyścisz każdego Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jinx+klatka+dobra w tfach+slow+świetny pasyw+poke+harras+łatwa farma+ciekawa mechanika Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jinx - Dobra też na jungle - Wytrzymała - Dobra pasywka - CCki - Łatwa farma Odnośnik do komentarza
Marvos12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja uwielbiam Dravena ,ale jak masz lagi to go nie polecam,czemu?Topory to jego główny damage ,a jak masz lagi to trudno je złapać. Z pozostałych najlepiej kup Jinx,tak jak poprzednicy uważam ją za naprawdę mocnego ADC ,ma slowa,stuna,ulti Aoe,ataki Aoe dzięki q. Odnośnik do komentarza
Pandragors Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jinx -dobry harass -klatka -dmg -aoe ult -easy farma "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza
Picus00 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Varus stun slow op Q Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ez: -harass -mocne 1v1 -dash -mechanizm escape -mobilny -można nim robić ciekawe akcje -dobitka Odnośnik do komentarza
Doredh Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jinx - Jedna z lepszy ADC- Ala stun ( klatka ), ale musisz się nauczyć ją rzucać- Harras- B. dobry pasyw po zabiciu / asyście , a nawet przy rozwaleniu wieży - Slow- Łatwiutka farma- Poke Albo Ez ( Jednak moim zdaniem Jinx będzie lepszym wyborem ) - Dash- Dobry 1 vs 1- Escape- Harras- Globalny ult - Dobitka Odnośnik do komentarza
Milans Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Varus Odnośnik do komentarza
PaluszekVMax Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak jak większość też jestem za Jinx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.