maras0230 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam dzisiaj na normalu gralem z typkiem co gral ryzem jestem pewny ze uzywal Bola. juz pisalem do riotu na forum wysylajac im stronke http://www.botoflegends.com/ zeby zablokowali to czy cos. mam filmik screeny na dzieciaka co mysli ze jest lepszy od reszty bo nie umie grac uczciwie tylko wlaczy sb cheat i mysli ze wymiata a innymi postaciami ssie. i tu pytanie czy jest mozliwosc bana za to? bardzo mi zalezy zeby tempic takie dzieci z tej gry http://oi40.tinypic.com/2v15a9j.jpg Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak masz filmik to co? może zbanują może nie wiele ludzi używa bola i ilu dostało bana (nie licząc skryptu an soraka)? 0? nie licz na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chwalisz się, czy żalisz? To jest forum o CHEATACH, więc nie wiem czemu ten wątek w ogóle powstał. Ja również nie popieram bocenia w lolu, ale cóż, są idioci, którzy sami nic nie potrafią osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras0230 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ale strasznie mnie to wkurwia jak jakas pizda gra na tym i nie mozna podejsc bo ma sie 20x spell na mordzie Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 ale strasznie mnie to wkurwia jak jakas pizda gra na tym i nie mozna podejsc bo ma sie 20x spell na mordzie jest nam przykro z tego powodu póki co riot nie zainwestował w żadnego ac więc pożegnaj się z banem dlatego gracza który na tym grał, myślisz że byłeś jedyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hujeq w dópkem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dupa boli że na bolu grać nie umiesz? Jego wybór ty wolisz być dobry bez cheatów a on nie, proste. Do tego bol dużo nie daje, wygrywa sie mózgiem a nie botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak takie tematy zakladasz to co ty tu jeszcze robisz na tym forum? Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.