Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kupno Premium na dzien dzisiejszy

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Forumowicze!

Zastanawiam sie nad kupnem Premium w Battlefield4. W Battelfield 4 gram bo gram jak mi sie zachce nie nalogowo xD

Warto teraz kupic czy sie wstrzymac :) ???

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Obecnie według mnie nie ma sensu, wiele ono nie daje prócz 2x XP. Dodatkowe mapy pomijam, ponieważ możliwe, że masz BF4 z dodatkiem.

Cena jest również zbyt wysoka jak dla mnie. Jak stanieje to czemu nie.

Opublikowano

Jak znajdziesz gdzieś za ok. 100zł to opłaca się a tak jak na originie jest chyba za 160zł to narazie nie. Aczkolwiek premium w BF to bardzo opłacalny zakup.

Opublikowano

Jak znajdziesz gdzieś za ok. 100zł to opłaca się a tak jak na originie jest chyba za 160zł to narazie nie. Aczkolwiek premium w BF to bardzo opłacalny zakup.

Na Originie kosztuje 179 złotych, natomiast na allegro można je znaleźć za około 140-150 zł.

Jednak źródło kodów z allegro nie zawsze powchodzi z legalnego źródła i kod może zostać zablokowany.

Opublikowano

Ja jeszcze jakoś przed świętami jak na gram.pl był kalendarz adwentowy to kupiłem gre + premium za 220zł w wersji pudełkowej i był to bardzo udany zakup bo nie widziałem jeszcze lepszej promocji jak narazie :P

Polecam dodać sobie newsletter np. na gram.pl lub muve.pl przychodzą meile i często można trafić na fajne promocje.

Opublikowano

2 tygodnie przed :P - ale wiadomo to tylko taki chwyt marketingowy :P

Będą mieli ten zaszczyt i pozgłaszają wszystkie bugi, by zwykli gracze nie mieli z tym problemu ;)

Moim zdaniem premium opłacałoby się kupić, gdyby było po prostu tańsze. Na 29, albo 27 listopada była przecena na bf, kosztował on wtedy bodajże 77 zł jako wersja cyfrowa, jeżeli pamięć mnie nie myli i podałem prawdziwą cenę to premium kosztowało wtedy ok. 2 razy więcej od samej gry. Niby zawiera sporo gadżetów, ale cena ... I nie wiesz jakie będą dodatki, które wyjdą. A tak możesz poczytać opinie innych i zadecydować wtedy czy opłaca się go kupić.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...