Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer cata lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zagrać w wow'a cataclysm na prywatnym serwerze. Tylko nie wiem który serwer wybrać molten-wow czy monster-wow ?

Wcześniej grałem na moltenie i mam tam konto na realmie seregas i dosyć vote pointów, aby się przenieść na inny realm, na monsterze wcześniej nie grałem (mam tam hunta chyba 380ilvl jeśli mnie pamięć nie myli ).

Chodzi mi tutaj o to, który serwer lepiej funkcjonuje pod względem: bugów,instancji,raidów.

1.Na którym serwerze będzie mi się lepiej grało pve ?

Lubię chodzić na raidy no i oczywiście robić instancję.

Proszę o informację na którym serwerze jakie raidy działają + na którym jest więcej działających instancji no i którym ma mniej bugów :)

Istnieje jakiś prywatny serwer na którym jest działający dragon soul w całości ?

Z góry dziękuję za info.
!UWAGA! Proszę o nie usuwanie mojego tematu, wiem, że istnieje temat w którym prosimy o serwery. Natomiast ten temat ma na celu porównanie dwóch serwerów.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Na moltenie masz znacznie mniej błędów. Na monsterku rzadko kiedy coś naprawią (sporo błędów klasowych)

DS (nie w całości) działa na monsterze, wow freakz.

Molten PvE:

BWD bez nefariana, BOT, Firelandy, BH + dungi

Opublikowano

Na moltenie masz znacznie mniej błędów. Na monsterku rzadko kiedy coś naprawią (sporo błędów klasowych)

DS (nie w całości) działa na monsterze, wow freakz.

Molten PvE:

BWD bez nefariana, BOT, Firelandy, BH + dungi

Ok, dziękuję za odp. Czyli molten, tylko który realm wybrać ? Bo na seregasie zawsze kolejki były no i polskich gildi brak.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Znaczy to jak ja grałem to była jedna gildia ( z miesiąc temu może 2 ) i przez nich już nie gram w wowa -,- Dlatego chcę zmienić realm.

Edit: Jak jest z bugami w krainach cataclysm ? Bo jak ja grałem to ciężko było wbić 85 :) Działały tylko niektóre questy w hyjal + arena w twiglight highlands ( chyba coś przekręciłem ).

Chyba chciałbym wybrać ten realm z średnim expem, jak jest tam z kolejkami no i czy znajdę jakąś polską gildię pve w hordzie ? Nie wiem czy będzie mi się opłacało kombinować z moim huntem bo widzę, że już ludzie z itemami 403ilvl biegają :D

Opublikowano

Jeśli kupię za vote pointy zmianę rasy to będę mógł zmienić nick ( na moltenie ) ?

Opublikowano

WoW circle najlepszy :P

Sory kolego ale nie znam ruskiego o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...