Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Kampania, misja 14 sin city.

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy dochodzę do kampanii, misja 14 sin city i kiedy Rorke nas tam więzi i mam wyrwać mu ten pistolet to co mam do cholery zrobić? Gram na konsoli więc klikam kwadrat, żeby się uwolnić. Uwolniłem się i co? Testowałem i klikałem wszystko a postać nie reaguje nie wiem, kurwa co mam zrobić aby ruszył się i wyrwał mu ten pistolet.. Jakieś rady? Co Wy na pc klikacie czy może sama gra reaguję jak rozwiążecie się?

Opublikowano

Sprawdzę jak wrócę do domu z pracy bo nie pamiętam dokładnie. Wiem , że chyba musi dojść do szarpaniny. To jest ten moment gdzie Hesh i jego ojciec są uwięzieni ta?

Jeżeli nie chcesz czekać do 17 to lepszym wyjściem będzie poszukanie na yt. B)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

@up Nie nabijaj postów!!! @topic Ja na pc uwalniam sie i gra sama reaguje. A co dokładnie sie dzieje? Uwalniasz sie i mozesz se chodzic ?

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

@up Nie nabijaj postów!!! @topic Ja na pc uwalniam sie i gra sama reaguje. A co dokładnie sie dzieje? Uwalniasz sie i mozesz se chodzic ?

UP. trolololololo....

Masz problem w tym , że grzecznie zapytałem gdyż sam za dobrze nie pamiętam , a chciałem pomóc?

A nawet zasugerowałem , że może znaleść rozwiązanie na youtube? HM?

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

problem rozwiązany. musiałem napierdalać jak pojebany tym klawiszem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...