Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Pluginem EasyKitsPvp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim!

Przybyłem na MPCforum z pytaniami i problemami.

Oto jeden z mych problemów:

Ostatnio wgrałem na serwer plugin "EasyPvpKits" i normalną koleją rzeczy był on zawarty w pliku ".jar".

Wgrałem go, zrestartowałem serwer i wypróbowałem plugin. Nie spodobała mi się jedna rzecz i chciałem ją zmienić w Configu. Zalogowałem się przez FTP itd. i patrzę żaden nowy folder się nie wygenerował...

Plugin działa i jest świetnie, ale w folderze "plugins" nie ma żadnych nowych plików oprócz EasyPvpKits.jar.

A chyba plik .jar powinien generować config plugin, prawda?

A jeżeli niektóre pluginy nie generują folderów z configiem, to jak można zmienić coś w pluginie?

(Przepraszam za temat, źle wpisałe. Poprawna nazwa to "EasyPvpKits".

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Sprawdz czy masz plugin mcore? jeśli tak to wbij na glowny katalog serwera i w mstore powinieneś mieć coś w nazwie związane z tym pluginem a jak nie to wyedytuj kod jar

14mxpnc.jpg

Jestem Dumny z tego co robie

Opublikowano

CusT dzięki za Skrypt, ale nie o taki mi chodzi.

macisno1 Sprawdziłem i nie ma nic w konsoli a ni tym mstore, ale nie wyedytowałem kod .jar, bo nie wiedziałem jak to zrobić. BYłbym wdzięczny za napisanie jak.

A może znalazłby się skrypt, na takie zestawy, hę?

Taki zestaw, można wziąść tylko raz dopóki się nie umrze (Biore zestaw, i dopóki mnie ktoś nie zabije nie mogę wziąść następnych)

Czy jest taka możliwość w pluginie Skript?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Ref

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...