Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

p4story wspólna gra

Ergor1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze p4story i szukam ludzi którzy by chcieli zacząć grać na serwerze PvE. Nie szukam ludzi z PRO eq tylko osób które chcialy by zacząć grę na tym serwerze. Derion 80lv mam wiec pomogę troche. Pisze na fonię wiec sory za brak "ą" itp.

Opublikowano

Nacja: Derion

Nick: Ergor

Poziom: 80

Gildia: DarkFighters

Gildia nowa ale wolimy tutaj niż w innych w których wyzywająco i nie pomagają. Zapraszam jutro o 16 na pw w grze to dodam do gildii. Przyjmujemy od 1lvl tylko polaków.

Opublikowano

Polskie Gildie raczej mają małe szanse na sukces na tym serwerze z racji tego że na derionie ludzie z aderii okradli kilka osób i non stop wyzywają ludzi bezpodstawnie, sam wstydzę przyznać się że jestem Polakiem a jestem w najlepszej gildi na serwerze gdzie 90% ludzi to Włosi. Jednak życzę powodzonka i miłej gry serwer warty zachodu!

PS. Chciałem spalić ostatki itemów które mi zostały na PLu i wbiłem przypadkiem nową lage +22 i pare itemów +20, wracam więc do gry na PL i chętną osobę na moje EQ które możecie sprawdzić na leksykonie p4story.com nick AleTypek. zapraszam na priv. do tego eq dochodzi 240 golda, mieczyk 1h +20 i tarcza +24. Prawdopodobnie te EQ będzie mieć Hersen jednak jeszcze mi nie odpisał więc każdą wiadomość będę rozpatrywać. Dzięki tym z którymi przyszło mi pograć te ponad 2 miechy na tym kozackim serwie.

Opublikowano

Polskie Gildie raczej mają małe szanse na sukces na tym serwerze z racji tego że na derionie ludzie z aderii okradli kilka osób i non stop wyzywają ludzi bezpodstawnie, sam wstydzę przyznać się że jestem Polakiem a jestem w najlepszej gildi na serwerze gdzie 90% ludzi to Włosi. Jednak życzę powodzonka i miłej gry serwer warty zachodu!

PS. Chciałem spalić ostatki itemów które mi zostały na PLu i wbiłem przypadkiem nową lage +22 i pare itemów +20, wracam więc do gry na PL i chętną osobę na moje EQ które możecie sprawdzić na leksykonie p4story.com nick AleTypek. zapraszam na priv. do tego eq dochodzi 240 golda, mieczyk 1h +20 i tarcza +24. Prawdopodobnie te EQ będzie mieć Hersen jednak jeszcze mi nie odpisał więc każdą wiadomość będę rozpatrywać. Dzięki tym z którymi przyszło mi pograć te ponad 2 miechy na tym kozackim serwie.

Typeczku, juz loguje sie na gre nowego kompa dostalem i teraz moge mucic. Szkoda ze na PL wracasz. Sam bede grac. Ale tak jak pisal typek, nie piszcie ze jestescie polacy, sa tego powody:

- Ksuja,

- Wyzywaja Polska Stfu itp,

- I kradna np PO na wojnach,

Dlatego ja pisze ze jestem z Wegier i nie wiedza ze polak jestem.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...