Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] czarny obraz

zFalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż dzisiaj chciałem rozegrać sobie rundkę 5 na 5 z kolegą, ale pojawił się nagle dziwny problem. W lobby było napisane, że rozpoczęła się gra. Tak jak zawsze na pulpicie pojawiło się logo Leage of Legends, zrobił się czarny obraz i kursor się zaciął na czarnym obrazie. Myślałem, że to jakiś jednorazowy błąd, ale spróbowałem reconectować 4 razy, zawsze to samo. Od razu mówię, że wczoraj było wszystko dobrze, a dzisiaj dopiero ten problem się pojawił.

Opublikowano

Witaj!

Myślę, że błąd może leżeć po stronie sterowników graficznych. Zobaczy, czy nie było żadnych nowych aktualizacji do twojej karty graficznej. Zobacz także, czy League of Legends nie jest blokowany w firewall'u.

8372383248.png
Opublikowano

Polecam Ci jeszcze naprawienie plików instalacyjnych w launcherze,do tego zaktualizuj net fameworka oraz visual C++(mogłeś usunąć albo coś).

Opublikowano

I nagle z dnia na dzień mogłoby to mi się zepsuć?

Nie wiadomo, mógł jakiś wirus osiedlić Ci się na komputerze i poprzestawiać jakieś rzeczy w rejestrze, bądź w innych miejscach systemowych.

8372383248.png
Opublikowano

Ja tak mam treaz :D mecz skończyłem sukcesem a niby dalej jest. Kolega wszedł na Speca wbijało mu i nagle gra nie instnieje... xD

Opublikowano

Ja tak mam treaz :D mecz skończyłem sukcesem a niby dalej jest. Kolega wszedł na Speca wbijało mu i nagle gra nie instnieje... xD

Bo teraz sa jakieś problemy z serwerami, sa kolejki itp ;f

Top: Czytałem na innych forach i ludzie piszą ze w większości przypadków pomógł właśnie reinstal gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...