Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Armor Penetration

JaQuent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Czy runy pod armor penetration się do czegoś przydają ??

Bo kolega mi kiedyś powiedział, że pod ad, ale patrzylem po innych profilach u ziomków gold V+ i kazdy ma runy pod Psychical Attack czy Attack Damage i nie wiem czy one się do czegoś przydają np. na tanka albo jungle.

Proszę o pomoc ;c

Opublikowano

Jeśli grasz na tank'a to jest oczywiste że się przydadzą(tank robi armora jak jesteś ad/offtank to z owymi runami zadajesz mu większy DMG,ponieważ przebijasz część jego armora),a co do jungli będą również przydatne(ja i tak zostaję przy standard runach AD).

Opublikowano

Przydatne na topie dość. Tam zazwyczaj większość tanków rushuje sunfire więc takie runy są dobrym pomysłem. Na mida niby też, ale na midzie wolę zostać przy AD

Opublikowano

Na ADCarry nie, lecz w jungli jak najbardziej. Jungler ma redbuffa co się liczy ze slowem, a armor penetration z postacią typu Kha Zix bardzo dobrze się kumuluje. Masz zwiększony damage, ponieważ omija armor a w early gamie nikt nie ma go za dużo. Tak samo na olafie, gdzie toporki są OP.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...