Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Plyta,Proc,Ram do 1000-1300

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Mam problem/pytanie od ostatniego czasu wypiepsza mi bluescreany,komp sie nie chce wlaczyc(jak go rozbiore i zloze od nowa to zadziala) postanowilem zmieni srodek kompa.Zestaw(poza grafa i karta) bedzie mial w kwietniu 5lat(!) i chodzi prawie caly czas (poza szkola i spaniem) renderuje filmy gram itd. lecz w wiekszosci jak chodzi jest wlaczony i rebderuje i go nie uzywam :p

Moj sprzet:

-Plyta:FoxConn u74 czy jakos tak ;)

-Proc Amd 630 x4,2,8Ghz

-Ram:4Gb 666mhz

-Karta: Gigabyte Radeon 7750 2gb OC

-Zasilacz:Chieftech 500S8 (500w)

-Dysk: 1tb i tu nie wiem czy go trzeba bedzie wymieni bo nieqiem czy sata ata czy jakos tak xD

Wiec mozecie skladac propozycje :)

Og. intel nie wiem czy bede robil OC jezeli bedzie oplacalne to tak jezeli nie to nie.

Moze jeszcze poczekac dopoki sie nierozpiepszy i wtedy go robic (chodzi tu glownie o tanszw lepsze czesci w przeciagu kilku miesiecy).

Najlepiej z jakiegos morele ,techplanet bo nielubie kupywac z allegro ;)

Dziekuje lecz ja dopiero zestaw bede mogl zobaczyc o 20 chyba ze ktos bedzie chcial napisac co w takim zestawie sie ma znajdowac to bede wdzieczny :)

Zestaw do gier nagrywania renderu ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@UP Co za różnica ? Nie ma żadnej, a podałeś to w innym sklepie dodatkowo.

Sprawdź ten dysk i najlepiej obudowę też, może wszystko się zmieści do 1300-1400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...