Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kontakt z EA.

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś gdzie znajdę aktualny nr do EA do pomocy technicznej. Szukałem teraz na różnych stronach, lecz żaden nie odpowiada. Nawet sygnału nie było. Na maila czekam 4 dzień i nie otrzymałem odpowiedzi. Pokieruje mnie ktoś na ten ich Live Chat?

Opublikowano

Działa xD Ale wszystkie linie są obecnie wyłączone. Zapraszamy pon-pt w godz 12-21. To ea mnie dobija...

Opublikowano

Działa xD Ale wszystkie linie są obecnie wyłączone. Zapraszamy pon-pt w godz 12-21. To ea mnie dobija...

Nic nie poradzę.

Musisz czekać do jutra. Chyba, ze w święta też przyjmują zgłoszenia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tylko ja czekam od piątku, to już się robi nudne. Jeżeli EA nie bedzie mi w stanie pomóc to rozumiem że kasa wywalona w błoto na FIFE?

Opublikowano

Tylko ja czekam od piątku, to już się robi nudne. Jeżeli EA nie bedzie mi w stanie pomóc to rozumiem że kasa wywalona w błoto na FIFE?

Raczej Ci pomogą.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dobrze to powiedziałeś, tylko raczej mi pomogą. Powiedzieli że konto zostało zdezaktywowane, bądź zawieszone. Nie mają żadnych informacji o tej blokadzie.
Podali mi maila na którego mogę napisać żeby ea cokolwiek zrobilo w tej sprawie....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witaj Michał,
You recently asked for assistance on a case, but we haven't heard from you in a while.
If you still need our help, please login and review the details of case 11179902.
We want you to get the most out of your EA games, so don't hesitate to contact us. If you decide not to respond, your case will automatically close in four days.
Thank you for contacting EA!

Co mam im odpisać, opisałem im moj problem a oni pisza ze jak sie odezwę to zamkną sprawę ?

Jak kliam na 11179902 to mnie kieruje na tresc moich maili z nimi. Jak tam odpiszę to mam pisać po angielsku czy jak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...