Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 na windows 8.1 czyli migający ekran na OpenGL

Ventures

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , zważywszy że około pół roku temu zagrywałem się w Cs 1.6 ,po półrocznej przerwie chciałem odświeżyć stare znajomości i fun jaki sprawiała mi gra. Grałem wtedy na piracie ponieważ nie miałem możliwości zakupu gry przez steam . Gdy minęło pół roku kolega powiedział mi że znalazł dla mnie CD-Kay z Cs 1.6 i mi go kupi a kase mu w realu oddam . Gdy jeszcze do owej transakcji nie doszło ściągnąłem sobie Cs 1.6 żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku . Wszystko działało , dwa dni potem zrobiłem update z win. 8 na 8.1 . I tu się zaczyna problem niektóre elementy jak menu , skrzynki , drzwi zaczynają migać . Wygląda to jakby się ciągle odświeżały . Jest to tylko na grafice OpenGL i na fullscreanie (A to minecraft nie jest żeby w oknie grać :D ) . Ja mogę tak grać ale to nie będzie uczciwe ponieważ widzie ich za skrzyń ( coś w rodzaju WH ) . Owy problem jest na każdej z wersji Cs 1.6 . Ustawa zgodności , aktualizacja sterowników i inne kombinowania z rozdzielczością ekranu jak i gry nie pomogły . Kolega jak już kupił mi CD-KAY to teraz mu odmówić nie mogę , ale to będzie strata kasy .
Mój laptop ma :
Windows 8.1 -64 bit (oryginalny)
RAM 4GB
Procesor Intel® Pentium® 2.2 x2
Karta - Intel® HD Graphic
Może potworem nie jest rzekłbym że słaby ale gry z o wiele , wiele większymi wymaganiami chodzą na ultra / wysokich . Owe miganie występuje tylko na OpenGL ( które tylko jest dozwolone ) . Liczę na waszą pomoc :)

Pytanie jest moje lecz kopiowane z innego forum lecz tam nikt mi nie udzielił na to odpowiedzi :(

Opublikowano

Wylacz lub wlacz synchronizacje pionową, jak nie pomoże to zaaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Sterowniki zaktualizowane a co do synchronizacji to w inel hd zmienić nie umiem :D , jest takie coś

http://speedy.sh/fqs9k/tak.jpg

Co to tego cs na win 8 to możesz kolego dać download z innego stronki bo transfer na chomiku mi się skończył

/edit

pobierałem też inne wersje od v7 chyba do v23 jakoś tak i dalej tak samo

Znalazłem też na YT koleś ma ten sam problem ,tak wygląda menu gry

https://www.youtube.com/watch?v=nMhxiezSoT4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...