Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję włączyć ribota. Dochodzę do momentu włączenia klienta, a potem wyskakuje taki błąd:

69487463.png

Czy ktoś wie co mogę zrobić żeby gra się uruchomiła?

Opublikowano

Nie pamietam dokładnie co to było, ale musisz odznaczyc w loaderze English patch, albo zaznaczyc Patch Seed też w loaderze, a jak masz zaznaczone to odznacz ^^ :P

1683786366.png
Opublikowano

Działa po zaznaczeniu Patch Seed. Dzięki!

I jeszcze mam pytanie, jak zrobić, żeby zmieniał broń do użycia skilla z subklasy? Skill jest dodany, ale nie chce zmienić broni. No i czasami ją wsadza do store/sprzedaje w zależności co zaznaczyć. Jak to rozwiązać?

I chyba coś wariuje mi ze ścieżką. Nagrałem dwie - jedną od spawnu miejsca po returnie, drugą od gościa sprzedającego konie. Idzie do pewnego miejsca i staje. A jak tą od spawna to się blokuje na fontannie. Jakieś rady?

Opublikowano

Działa po zaznaczeniu Patch Seed. Dzięki!

I jeszcze mam pytanie, jak zrobić, żeby zmieniał broń do użycia skilla z subklasy? Skill jest dodany, ale nie chce zmienić broni. No i czasami ją wsadza do store/sprzedaje w zależności co zaznaczyć. Jak to rozwiązać?

I chyba coś wariuje mi ze ścieżką. Nagrałem dwie - jedną od spawnu miejsca po returnie, drugą od gościa sprzedającego konie. Idzie do pewnego miejsca i staje. A jak tą od spawna to się blokuje na fontannie. Jakieś rady?

Co do broni musi być w pierwszym slocie w inv. A tamtego nie wiem ;d

1683786366.png