Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja z Patriarch Carlo

Gefix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem bo robię misję i gdy na mapie jest ten znaczek "?" to idę do niego, a tam nic nie ma!

W queście jest napisane, że muszę z nim pogadać, ale nigdzie go nie ma...

Mam poziom 34...

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

Po prawej stronie masz listę questów, naciśnij na dane zadanie 2x PPM i postać sama pójdzie, z wytycznymi questa.

Może masz coś przynieść itp. - spróbuj.

Opublikowano

I tam jest z przodu taki jak by diabelski młyn ta ? Musisz isc w prawi i bedziesz miał schody do góry bo to jest nad tobą :D

Po prawej stronie masz listę questów, naciśnij na dane zadanie 2x PPM i postać sama pójdzie, z wytycznymi questa.

Może masz coś przynieść itp. - spróbuj.

Tu to nic nie da tez tego szukalem az w koncu zobaczylem ze da sie wejsc , automatycznie ci podchodzi ale na to miejsce nie zważając ze trzeba isc do góry

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie zawsze postać sama idzie do celu ?

Miałem wczoraj do zabicia jakieś "szczury" 3 z jednego rodzaju i 4 z 2. i po naciśnięciu postać nie jechała sama do celu tylko musiałem zaznaczyć na mapie trasę i po tej strasie jechała :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Miałem wczoraj do zabicia jakieś "szczury" 3 z jednego rodzaju i 4 z 2. i po naciśnięciu postać nie jechała sama do celu tylko musiałem zaznaczyć na mapie trasę i po tej strasie jechała :(

Ja spotkanej się własnie z podobnymi problemami, ale pamiętajcie że to są beta testy i jeszcze dużo jest do zrobienia.

Tego Ty nie naprawisz, jedynie twórcy gry.

Opublikowano

Od 30+ poziomu kończy ci się auto namierzanie i musisz zaznaczać sam lokacje na mapie. Auto namierzanie można kupić za 100 voucherów (miesiąc).

@top: Poradziłem sobie, do zamknięcia.

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...