Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie oraz pytanie :)

Burgerfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

W grze ponoć Amerykańce mają najlepsze bombowce, tzw. "latające fortece".

Przeglądając ich uzbrojenie zaintrygowała mnie jedna rzecz, mianowicie najlepszy bombowiec z nacji Amerykańskiej(B-24D) może unieść bomby 8x1000lbs, zaś Brytyjski Lancaster Mk III 2x4000lbs. Przeczytałem informację, że np. 2x1000lbs jest lepsze niż 4x500lbs, więc moje pytanie brzmi - który z tych potworów jest lepszy do bombardowania lotnisk i baz?

Druga sprawa - aktualnie mam 5(prawie 6) lvl w WT.

Czy ktoś byłby chętny na jakieś luźne gry na Arcade/HB? Najlepiej z kimś kto grał w tą grę troszkę więcej niż ja ;)

Mam 17 lat, koniecznie TS/Skype i w miarę przyjazny dla ucha głos(żebyś nie piszczał).

W War Thunderze latam wyłącznie bombowcami, strasznie mi się to podoba, uwielbiam te duże, które latają wysko(jest tam w miarę bezpiecznie, mało chaosu) i spokojnie mogą bombardować cele, aktualnie latam PBY-5 Catalina(mój najlepszy bombowiec).

Mój nick w grze to FlyingKamikaze.

Opublikowano

Najwiecej moze udźwignąć ruski Jer-2: 3x1000 kg + 4x500 kg tyle tylko ze ma kiepskie działka (mało) ale jak będziesz go robił to możesz mieć aż 4 w hangarze (rożne modele)

Pzdr.

PS. Ruskiego Jer-2 zrobisz szybciej i łatwiej jak najlepszy amerykański cY brytyjski bombowiec bo jest na niższym lev. Wynalezienie go kosztuje 79k pd każdy.

Opublikowano

Lepszy jest B-24D Gdyż więcej bomb o mniejszym rozmiarze jest lepsze niż mniej bomb o mniejszym rozmiarze, tymi pierwszymi można zbombardować więcej celów. Ja chętnie z tobą pogram. A dlaczego napisałeś 6 lvl ? po aktualizacji 1.37 jest maxymalnie do 5 ;) Podaj na PW IP TSa. Aha i z takich przyziemnych tierów to polecam Ci japońską H6K4 "Krokodyla" Jeżeli lubisz wielkie bombowce ten samolot jest dla ciebie, rozmiarowo prawie taki jak Latająca Forteca, lecz tego nie jestem pewien w 100%

Pozdrawiam Mikołaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...