Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa Bleach Online poszukuje Pixelart'y

Remoq7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam was bardzo serdecznie !
Wstęp
Wraz z Payoss'em postanowiłem założyć projekt Bleach Online.
Projektem jest gra MMORPG opartym na znanym i lubianym anime Bleach
Gra bazować będzie na silniku znanej nam wszystkim grze "Tibia". Ooo nie ! Tibia ! no tak... :D
Jak wszyscy wiemy na tym oto silniku, powstały świetne Projekty Zaczynając od PokexGames kończąc na Shinobi Online.
Autorzy tych projektów dali świetny popis własnych umiejętności jak i możliwości Source'a Tibi.
Bardzo chcieli byśmy dorównać tak wielkim projektom, i stworzyć świetne miejsce gry dla fanów anime Bleach.
Nie posiadamy tak wielkich umiejętności jak wykonawcy projektów wymienionych powyżej, lecz szybko się uczymy i dołożymy wszelkich starań by projekt był jak najlepszy.
Bardzo liczymy na waszą pomoc. Każde dobre słowo o projekcie czy o nas bardzo nas motywuje i z pewnością przyspieszy nasze działania.
W końcu nie robimy tego tylko dla siebie, lecz głównie dla was, Graczy ;)
Do rzeczy!
Jako iż Ja jak i Payoss nie umiemy tworzyć grafik dla OTS, poszukujemy nowego członka do naszej skromnej ekipy Bleach Online.
Jeśli umiesz tworzyć takowe grafiki, jesteś chętny, zwarty i gotowy do pracy razem z nami napisz podanie na naszym FORUM.
Sami orłami nie jesteśmy, więc nie musisz mieć super nie wiadomo jakich umiejętności. Oczywiście im lepsze prace tym lepiej.
Czego oczekujemy od Ciebie ?
- Umiejętności tworzenia grafik izometrycznych głównie outfitów.
- Zapewne jeśli Posiadasz takową zdolność, nie jest przeszkodą dla Ciebie tworzenia grafik: przedmiotów, natury, czarów itp.
- Dobrze by było dostawać jak najwięcej i jak najszybciej gotowe prace, lecz wiadomo nikt nie siedzi przed komputerem 24h Mamy swoje życie prywatne, inne pasje i zainteresowania.
Nie chcemy też dostawać Twoich dzieł nie wiadomo kiedy, projekt musi przeć na przód w miarę możliwości, a jeden drugiego musi motywować.
Co oferujemy dla Ciebie ?
hmm... uczymy się więc pieniędzy raczej nie mamy aby płacić Ci za wykonane usługi.
Zatem Moją propozycją dla Ciebie jest członkostwo w Ekipie. Co za tym idzie spędzenia czasu w miłej i przyjaznej atmosferze ;)
Mam nadzieję, że będziesz mógł się u nas rozwijać, jak i znaleźć zastosowanie dla swoich umiejętności czy dzieł.
Wzór podania:
Imię:
Kontakt: (GG lub Facebook czy skype, itp)
Przykładowa praca:
Galeria
zcob.png
f3ty.png
gh5s.png

PO WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAM NA FORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...