Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] METIN 2 (Topka)

dawid5637

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. :)

Mam do was takie pytanie, które nie daje mi spokoju od dłuższego czasu.
Od czego zależy Ranking graczy (Topka) na stronie serwera ?
Na pewno nie od tego, kto 1 wbije lv, poniewaz gdy przykład Balmora.pl pierwszym graczem był Atlantis,

ale gdy reszta powbijała max lv, wzniesli się w rankingu nad nim (nie wszyscy). Zauwazylem ze jest tak na kazdym serwerze.
Wie ktoś, od czego to zależy ? Może od rejestracji ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co wiem, może to być kolejność alfabetyczna lub aktywność w grze.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi sie zawsze zdawalo ze im szybciej wbijesz (czas gry) tym jestez wyzej :)
przykladowo top 1 na serwie wbija max lvl w 20h (i jest nr 1 w rankingu)
a osoba wbijajaca max w 19h i 59 min bedzie przed nim ;)
ale moge sie mylic

Opublikowano

To chyba jest do ustalenia przez administrację.

Może być przez czas online, czas wbiacia max lvla, alfabetycznie - do tego można to podzielić na królestwa, czy inne bajery.

Ogólnie najprościej będzie w tej sprawie napisać do nich (administracji serwera) na support :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

lolsz ?

nic z tych rzeczy ;f

zależy od skryptu na stronie >.<

może być :: LVL (jeśli kilka osób ma ten sam to następna wartość) || Doświadczenie (jeśli dalej jest takie samo...) || Czas gry [i tak dalej.]

wszystko zależy od skryptu na ranking.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

może też administracja podbijać swoich faworków ( jak to było na ******* serverze ). Nawet jak nie jesteś w topce a '' niszczysz '' wszystkich na servie to i tak każdy będzie wiedział, że to TY jesteś top1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...