Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest już polska/angielska wersja językowa?

bambo417

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dodac kogoś do znajomych/stworzyc wspólny chat/pluton/grupe?

Jest w tej grze coś w stylu serwerów? w sensie jak się spotkać z kolega w 1miejscu? np. jak tepnąć się w to samo miejsce?

Opublikowano

Gra jest okej, gdyby nie item shop ;/

Hej, praktycznie wszystkie przedmioty są dostępne z dziennych misji/dungenów.

Jak dodac kogoś do znajomych/stworzyc wspólny chat/pluton/grupe?

Jest w tej grze coś w stylu serwerów? w sensie jak się spotkać z kolega w 1miejscu? np. jak tepnąć się w to samo miejsce?

aby dodać kogoś do znajomych kliknij na przycik Social(6 od lewej strony)

aby stworzyć grupę kliknij na przycisk party(7 od lewej strony)

Jeżeli jesteś w grupie i posiadasz aktywne konto vip możesz się teleportować bodajże 2 razy dziennie za darmo(karte vip można zdobyć z dziennych misji.)

Opublikowano

Jak odebrać te itemki za kod(gdzie jest ten lucy angel), Gdzie mogę sprzedać itemki z eq(te gorsze)

Co mozna robić innego niż questy?- trochę nudne to już:(

Opublikowano

http://puu.sh/6bAWe.jpg Lucky Angel jest widoczny na screenie, kordy są w prawym górny rogu ekranu.

Itemki możesz sprzedać u każdego npc handlującego, jednakże polecam Ci je zdekompensować jako że nie dostaniesz dużo gold sprzedając a dekompensując dostaniesz materiał służący do refinacji przedmiotów :)

Co mozna robić innego niż questy?- trochę nudne to już :(

Dungeony, instancje, pvp, codziennie jest kilka instancji, wojny gildii. Myślę że tyle atrakcji wystarczy :D

Pozdrawiam, BeQuiet

Mega Cheer International.

Opublikowano

Aby zdekompensować kliknij na equipment-> decompense-> item który chcesz zniszczyć, otrzymasz taki przedmiot:

6bBtC.jpg

aby refinować ekwipunek przejdź do equipment-> magic box->refining(fukcja dostępna od 30 lvl).

Łap poradnik,

http://forum.riseofmetin.com/forum/knowledge/game-guides/3168-magic-box-refining-guide

Pozdrawiam, BeQuiet

Mega Cheer International.

Opublikowano

Klikam w te decompese i pokazuje mi się taki ploteczek, klikam na item i nic się nie dzieje. Co zrobić z itemami które robią się czarne po kliknięciu decompese?

Co zrobić z tymi itemkami które dostałem za te itemki? Dostałem jakies esense, vigor, mind.

Opublikowano

Co zrobić z tymi itemkami które dostałem za te itemki? Dostałem jakies esense, vigor, mind.

wbij 30 level i ulepsz przedmioty, w poradniku do którego link Ci dałem masz napisane jak :)

W lance city jest Weapon Dealer(1444, 1736) m.in u niego możesz sprzedać przedmioty których nie potrzebujesz.

Pozdrawiam, Bequiet

Mega Cheer Inernational.

Opublikowano

Jak wejść/dostać sie do Dungeony, instancje?

W miscie masz takiego npc jak Sky Tower Warper a instancje typu DemonRising wchodzisz do takiego wilekiego portalu po prawo od ss co wrzucil BeQuiet

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...