Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Reszty Teamu tzn. GM/Moderator Forum/Grafik . Projekt by Kazdar ~ PODANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ardi my się znamy :] Z tej strony shirek :D scqr :]

To powodzenia ze startem jesli ty to shirek :) , Mało kto cię lubi a ostatnim razem hejtowałeś nieźle ;)

Opublikowano

PODANIE NA GM

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2arrow-10x10.png, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

Wiedzę na temat metina mam dość dużą, zasady gry znam bardzo dobrze,forum również, struktura teamu nie jest mi obca.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?-

Jestem bardzo cierpliwym człowiekiem co jest u mnie plusem. Wykonuje swoje zadania staram się wykonywać do końca a jeżeli mi to nie idzie to próbuje aż do skutku.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? -

Nie ma problemu u mnie z czasem. Ile będzie wymagane tyle będę poświęcać swój czas.

3h dziennie to minimum dziennie.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

Uważam się za taką osobę ponieważ nie oszukuje innych ludzi,nie kradnę,nie niszczę cudzej własności. Zawsze mówię prawdę nawet tą najgorszą.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi?

Jestem pewny że potrafię współpracować z ludźmi. Byłem na paru serwerach GM/SGM/TGM i jestem pewny powtarzam że potrafię współpracować z innymi ludźmi.

6.Doświadczenie z grą

Na globalnym metinie grałem od 2009 roku na serwerze Arkantes gdzie osiągnąłem 79 poziom surą a następnie przerzuciłem się na wojownika bodego którym uzyskałem 83 poziom. Przez rok miałem przerwę od metina. Od 2012 roku grywam na serwerach prywatnych .

7.Kilka słów o sobie.

Mam na imię Mateusz lat 17 mieszkam w Sosnowcu. Uczęszczam do Liceum nr 1 na profilu informatycznym.

Interesuje się Sportem min. Piłką nożną,siatkówką,koszem. Trenuje box od 3 lat.

8.Dlaczego ty?

Uważam iż mam sporę doświadczenie związane z metinem. Jestem bezstronny,pomocny,bezkonfliktowy,pomysłowy,zawsze daje z siebie 100%.

znam 95% komend GM na pamięć. Szanuje osoby ze starszą rangą ode mnie więc nie robię niczego co mogło by zmienić coś na serwerze bez zgody np. Właściciela serwera.

zapomniałem dopisać że to podanie na GM'a dlatego edytowałem post.

Opublikowano

Miejsca na GM, są zajęte. ShaU oraz ja dostaliśmy posadę, nie wiem jak jest z modami.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

To jest śmiech że po jakiś głupich podaniach jest wybierany GM.

Ja mogę napisać podanie na technika a tak na prawdę "gów*o" się na tym znam :).

Wszystko wyjdzie w praniu :)

yt1f.png

Opublikowano

Podanie na Mistrza Gry.

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?

6.Doświadczenie z grą

7.Kilka słów o sobie.

8.Dlaczego Ty?

Odp.1: Moją przygodę z metinem zacząłem w roku 2008. Był to piękny okres w moim życiu, nowe znajomości, nowe wyzwania, coś pięknego. Przez te 6 lat gry, zdobyłem bardzo dużo doświadczenia o grze. Regulamin tejże pięknej gry znam, można powiedzieć, że na wylot.

Odp. 2: Jestem osobom bardzo cierpliwą. Wykonuję swoją pracę z bardzo wielkim zaangażowaniem, jestem opanowanym człowiekiem. Z tego co widze Kazdar, pyta o co innego.

Odp. 3: Na grę w ciągu tygodnia poświęcam dużo czasu. Jest to od 2 do 5 godzin dziennie. Ten błogosławiony czas, mógłbym poświęcić na wykonywanie funkcji przyznanych Mistrzowi Gry. Amen...

Odp. 4: Jak już pisałem wyżej, wykonuję swoją pracę z zaangażowaniem, również, staram się wykonywać ja z sercem i na czas.

Odp. 5: Owszem, potrafię pracować w zespole. Team metin2, to tak jak drużyna piłkarska, musi być zgrana, aby odnosić sukcesy. Mam nadzieję , że jeżeli zostałbym wybrany do Teamu, tak by to wyglądało, niczym profesjonalna gra piłkarzy. Tyle co sie o Tobie dowiedzialem zarowno, jak i odpowiadasz w na te pytania to chyba mowisz o Polskiej lidze...

Odp. 6: Jak pisałem wyżej, sześć lat gry nie poszło na marne. Znam w 99% komendy Mistrza Gry, stawiam również swoje serwery, alw hamachi. Stawiasz swoj serwer, dajesz ogloszonie ze potrzebny Ci sponsor czy cos w tym stylu i szukasz miejsca jako gm na innym projekcie ?

Odp. 7: Nazywam się Daniel, mam za sobą już okrągłe 16 wiosen. Pochodzę z woj. Świętokrzyskiego. Lubię słuchać muzyki, czasami iść na imprezę i wypić. Moim hobby jest zbieranie znaczków, może dość nietypowe zajęcie, lecz mi się spodobało. Moja kolekcja liczy już prawie 3 tysiące. Lubię też sport, gram w piłkę nożna, siatkówkę i ręczna. Bardzo masz sie czym chwalic ze pijesz w wieku 16 lat...

Odp. 8: Myślę, że byłbym idealna osobą na to stanowisko. Wszystko co robię, robię z myślą o innych, aby im było lepiej. Nie prowadzę się zasadą "To moj kolega, więc nie dostanie Bana" , każdy jest traktowany równo, przynajmniej z mojej strony. Znajomość komend w 99%. Opanowanie języka ojczystego, 95%, każdemu zdarza się pomylić.

To na tyle z mojej strony, czekam na odpowiedź głównego admina.

Nie wiem jak ocenia Kazdar, ale z mojej strony gdybym takie podanie mial zaakceptowac musialbys byc jedyna osoba na calym mpc.

Dlaczego ? Piszesz ze znajmosc jezyka polskiego w 95% a to gowno prawda, nie masz wystarczajacego slownictwa, nie potrafisz napisac wiecej niz 4/5 zdan w odpowiedzi... Powtarzasz sie piszac "Jak pisalem wyzej"...

@Up ja sie z Toba zgodze, kazdy pisze wszystko ladnie piekne ale, z tego co widze nikt tego nie potwierdzi....

Szczerze podanie "Wawrzu" odnioslo na mnie wrazenie. Niedosc ze szeroko rozpisane i estetyczne, to ma doswiadczenie ... a nie jakies hamachi ktore w porownaniu do Dedyka nawet na ktorym jest 50 graczy to jedno wielkie ...

Ja od razu pisze ze podanie ktore napisalem jest nie wazne poniewaz smieszy mnie system oceniania Kazdara, moze i porzadny czlowiek ale system jego oceniania jest przepiekny <3....

Przepraszam za spam,.

Pozdrawiam Ardi.

Opublikowano

Jestem pawel mam 15 lat pisze podanie na game mastera. Mialem kiedys serwer hamaczi na plikach debilna derinda czy jakos tak. Umiem wszystkie komendy /i mysle ze takie sa najwazniejsze na dedykach. Umiem szybko wystawiac aukcje na allegro. Lubie zbierac znaczki oraz stare gazety. Lubie ddosowac z cmd serwery.

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?
2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?
6.Doświadczenie z grą
7.Kilka słów o sobie.
8.Dlaczego Ty?

1. Tak

2. Tak

3. Tak

4. Tak

5. Tak

7.Jestem pawel lubie isamuxpompa

8. Bo ja umiem wszystko i ze wszystkim pomogę

Co jeszcze o mnie mialem bmw ale je sprzedalem kupilem za 5200zl sprzedalem za 4400 bodajze bo nie mam prawka to po co mi co nie. Mysle ze pomoge wam w teamie i nie bedzie zadnych problemow. Pozdrawiam Aha i nie lize dupy jak jakies cwele

Pozdrawiam zielak aka pawel

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@Ardi, rozumiem Twoją złość, że nie zostałeś wybrany, ale to nie moja decyzja. Od kiedy do serwera hamachi, potrzebny jest sponsor? o.O, pierwszę co słyszę. Tak czasami piję, lecz się tym nie chwale, tylko piszę o sobie. Npisałem 2 razy, słowo " Tak jak wyżej ", ponieważ to o co pyta Kazar napisałem w innych podpunktach.

Pozdrawiam, dziękuje.

xD ProUser xD

Opublikowano

Zlosc :) Dobrze to ujales, pierw zacznij czytac w calosci co pisze a pozniej zacznij mnie oceniac. Podanie napisalem gdyz zalozylem sie z ShaU :).

http://www.mpcforum.pl/topic/1121107-szukamteamu-serwera-hamachi-gm-mod-mile-widziane-kobiety/?view=findpost&p=9661600
 http://www.mpcforum.pl/topic/1120304-szukamclientmastera/?view=findpost&p=9655178
 http://www.mpcforum.pl/topic/1112786-poszukuje-technika-na-serwer-hamachi/?view=findpost&p=9599550

@Down,

Nie wymagaj od innych czego nie wymagasz od siebie :)

Opublikowano

Czytaj kochanie, daty. A wczorajszy temat, zalozony przez mojego kolegę "czytaj w calosci".

xD ProUser xD

Opublikowano

Podanie na moderatora forum

Posiadam moim zdaniem odpowiednią wiedzę na temat gry Metin2, ktorą nabyłem podczas 6lat gry. Dwa razy osiągnąłem poziom maksymalny. Posiadam również wiedzę na temat forum, miałem zaszczyt pracować na ppszczególnych silnikach forum: phpbb, ipb, vbulletin.

Potrafię zachować dystans emocjonalny, jestem systematyczny, sumienny. Cierpliwy również jestem ale do czasu :)

Posiadam dużą ilość wolnego czasu, większą niż próg. :)

Uważam się za taką osobę, można mi zaufać :).

Potrafię.

6.Doświadczenie z grą

Tak jak już wyżej pisałem posiadam dużę doświadczenie, gdyż gram już spory okres czasu, osiągnąłem dwukrotnie maksymalny level.

7.Kilka słów o sobie.

Nazywam się Jarek, mam 17 lat pochodzę z województwa Lubelskiego, chodzę do technikum logistycznego, lubię grać w piłkę nożna i siatkówke.

8.Dlaczego ty?

Ponieważ uważam się za osobę idealną na to stanowisko, jestem pomocny, sumienny. Piszę poprawnie po polsku. Oferuję dobry kontakt.

Opublikowano

Podanko na GAME MASTER

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2arrow-10x10.png, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?:Tak
2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy?:Oczywiście
3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)?:Nawet więcej :)
4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem?:ak
5.Potrafisz współpracować z ludźmi?:Tak potrafię
6.Doświadczenie z grą:Technik,mapper,game-master
7.Kilka słów o sobie.:Mam na imię Dawid mam 16 lat pochodzę z Słupska.
8.Dlaczego ty?:Znam się na żeczy i z pewnością się dogadamy :
\
Podanko krótkie ale na temat :)
Opublikowano

UP

Miejsca na GM, są zajęte. ShaU oraz ja dostaliśmy posadę, nie wiem jak jest z modami.

xD ProUser xD

Opublikowano

Na na twoim miejscu nie wybierałbym ShaUa do Teamu ;) Pamiętam jak dałem mu moderatora na jednym z prywatnych serwerów, po czym "pobawił się" dwa dni dając bany za nic i olał całkowicie serwer :)

To tylko takie moje ostrzeżenie, ale wszystko zależy od Cb :)

Opublikowano

Na na twoim miejscu nie wybierałbym ShaUa do Teamu ;) Pamiętam jak dałem mu moderatora na jednym z prywatnych serwerów, po czym "pobawił się" dwa dni dając bany za nic i olał całkowicie serwer :)

To tylko takie moje ostrzeżenie, ale wszystko zależy od Cb :)

????

. Że słucham? Poproszę po pierwsze dowody. ;). Po drugie jaki serwer.

Kolego, chyba mnie z kimś pomyliłeś, i proszę, bez dowodów, nie niszcz mi reputacji.

:).

Dziękuje, do widzenia. Po trzecie, pierwszy raz Cię widzę.

Wyjaśnij mi to, ponieważ nie będzie oczerniać mojej osoby.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

????

. Że słucham? Poproszę po pierwsze dowody. ;). Po drugie jaki serwer.

Kolego, chyba mnie z kimś pomyliłeś, i proszę, bez dowodów, nie niszcz mi reputacji.

:).

Dziękuje, do widzenia. Po trzecie, pierwszy raz Cię widzę.

Wyjaśnij mi to, ponieważ nie będzie oczerniać mojej osoby.

Spokojnie, nie denerwuj sie tak, jego oskarzenia nie potwierdzone dowodami nie maja zadnego znaczenia :)
Opublikowano
Podanie na moderatora forum.

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu?W Metina gram od około października/listopada 2007 r. Grałem na wielu, wielu, wielu serwerach. Może nawet ponad setka by się znalazła. Jeśli chodzi o forum to ogarniam IPB.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Cierpliwy jestem co najmniej bardzo. Wykonuje swoją pracę sumiennie. Jeśli chodzi o dystans emocjonalny, potrafię go zachować.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Czasu mam bardzo dużo. 7 godzin dziennie jak nie więcej.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Podchwytliwe pytanie, ufać nie można nikomu. Ale jeśli mam na to odpowiedzieć, stwierdzam, że tak.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Potrafię współpracować, oraz nie jestem człowiekiem "konfliktowym"

6.Doświadczenie z grą - Wszystko co Metinowe nie jest mi obce

7.Kilka słów o sobie. Na imię mi Marek. Mam 17 lat, interesuje się grami, muzyką, deską oraz całkiem nie dawno zacząłem bawić się w photoshopie.

8.Dlaczego ty? Dlaczego ja... Może dlatego, że zajmowałem to stanowisko kilkukrotnie, nigdy nie było na mnie skarg. Jestem komunikatywny, bardzo często dostępny, oraz posiadam dość dużą wiedzę jeśli chodzi o Metina czy też forum.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Moderator Forum

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? Wy wystarczającą to pojęcie względne. Według mnie moja wiedza o metin2, zasadach , forum oraz strukturze teamu jest dobra. Przeżyłem już grę na kilku serwerach, gdzie wkładałem w to serce.

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Tak, Tak, Tak, Tak. Dlaczego? Szczerze GM w Metin2 jeszcze nie byłem (każdy kiedyś musi zacząć, mając nawet moderatora forum). Dystans emocjonalny nabrałem przy GMowaniu na serwerach Mu Online. Moi H@ myślę, ze postawili by mi, iż jestem kompetentnym człowiekiem na stanowisko moderatora forum, choć wiem, ze stać mnie na dużo więcej.

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Te pytanie mnie zaintrygowało. No life nie jestem, choć potrafię siedzieć godzinami przed komputerem. Wiadomo, jak szkoła jest to czas między 15-24, a w dni wolne od 8 tak cały dzień, można powiedzieć jestem cały czas dostępny. W domu, w szkole (telefon, darmowy internet, ogarnianie na lekcji). Jako posada moderatora może nie zawierać dużo czasu, ale 3h to jest niczym, w co mogę włożyć w serwer. Byłem Administratorem forum na 4 serwerach i modem kilka razy (serwery Mu Online) Przygodę z administrowanie z metinem zaczynam właśnie teraz. Lubię poznawać nowych ludzi, uczyć się od innych i szukać ludzi na których mógłbym się inspirować w tym co lubię.

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Zdecydowanie tak. Przez ponad rok czasu (jak stał serwer kolegi (Mu Online) początkowo nieznajomego kolegi, który obdarzył mnie zaufaniem i nie pożałował. Jako Administrator forum z silnikiem IPB i GM'em na serwerze miałem dostęp do wszystkiego. Zaczynając od FTP forum dalej dedyk tak kończąc na passach do phpmyadmin i sql. Nigdy nie zwątpił w moją lojalność.

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak, nawet można powiedzieć, ze jestem motorem napędowym grupy ludzi, która Tworzy jakiś wpólny cel.

6.Doświadczenie z grą Tak jak wspomniałem grałem na kilku serwerach metin2 jak także na globalnym serwerze metin2 i myśle, ze doświadczenie powyżej przeciętnego.

7.Kilka słów o sobie. Nazywam się Adrian, mam 18 wiosen. Interesuje się gotowaniem, fotografowaniem, dziennikarstwem, dziewczynami, komputerami i silnikiem IPB.

Jestem Administratorem kilku for (tematyka serwer Mu Online) . Swoją przygodę z administracją na forum zaczynałem jako chlopak 15 letni, który był uczony przez swojego starszego o 6 lat kolegę pracy na silniku phpbb, pożniej, bo juz od roku czasu dzialam na silnikach IPB, co sprawia mi dużo frajdy i mega satysfakcje z tworzenia for. Moim marzeniem jest utworzyć forum takie jak forum mpcforum.pl, ktore bylo by najlepszym forum (zaraz po mpc) w Polsce. Pomoc przy takich serwerach, dużo mnie douczy w podejmowaniu trafnych decyzji i ocenie zdarzeń. Lubię też pograć z przyjaciółmi w piłkę nożną, ale jak trzeba potrafię spędzić cały dzień, by cos naprawić na forum, czy na serwerze.

8.Dlaczego ty? Myślę, ze jestem kompatybilną osobą na te stanowisko i powierzenie mi zadań nie zostanie powierzone mi na darmo. Ujmę wszystko co pisałem w tym ostatnim punkcie jako całość.

Swoją przygode z IPB zacząłem rok temu, posada moderatora po czym starałbym się o Administratora Forum nauczyła by mnie nowych rzeczy, pozwoliła poznać nowych ludzi, ludzi do inspiracji jak i sama chęć pomocy innym jako "wolontariusz" by mnie ucieszyła, bo warto robić tak, żeby ktoś się cieszył, a Ty abyś mógł się cieszyć z jego szczęścia. Swoją osobę mogę przedstawić jako: odpowiedzialną, z kwitkiem zaufania, sumienny, godny zaufania, systematyczny, emocjonalny 18-latek z bagażem doświadczeń. Pracę i moją znajomość silnika IPB jak i ACP oceniam na 5+, a duża ilość wolnego czasu ucieszy ludzi jak i Administrację. Na wszystkich serwerach na jakich miałem GM byłem uważany za bardzo dobrego człowieka na danej posadzie. Nie miałem wrogów, nie wywyższam się rangą, potrafię pogadać normalnie, a gdy najdzie taka potrzeba zachować się jak 30-latek. Mógłbym tak pisać i pisać o sobie, ale zadne pismo na forum nie ukarzę jak sama praktyka i pokazanie się juz na forum serwera. Moje gg: 277046 -tam udziele lepszych informacji i pokaz umiejętności.

Pozdrawiam, adey

Opublikowano
Podanie GM oraz GameMaster Forum.

1.Masz wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu? Nigdy siebie nie oceniałem ale kazdego gracza traktuje rowno nie ma lepszych/gorszych kazdy jest traktowany rowno . Posiadam wiedzie o Forum jestem ambitny, dąże do celu .

2.Potrafisz zachować dystans emocjonalny, jesteś systematyczny, sumienny i cierpliwy? Moja Osoba jest summiena , aktywna oraz cierpliwa , systematyczna .

3.Posiadasz sporą ilość wolnego czasu (przynajmniej 3h dziennie)? Moja praca polega tylko i wylacznie przed komputerem jestem aktywny przez od 12 -16 h

4.Uważasz się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem? Tak, nie potrafie określić . Bedzięsz musiał , osobiścię się przekonać nie potrafię nic tutaj dodać od siebię

5.Potrafisz współpracować z ludźmi? Tak, kazdy ma prawo wlasniej wypowiedzi a taka osobe nalezy wysluchac .

6.Doświadczenie z grą 5 Lat w tym od 2 Lat GameMaster oraz ForumMaster

7.Kilka słów o sobie.

8.Dlaczego ty? Jestem osobą której mozna powiezyc kazde zadanie ciagle daze do celu oraz slucham rad ktorych ludzie maja do powiedzenia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...