Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Zmiana wyglądu?

zbiku153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko panie, panowie chodzi mi mniej więcej o zmiane wyglądu paska win 7 na win 98 i jeszcze innych rzeczy, by mieć więcej FPS-ów w grach. Prosił bym was o napisanie mi, jak to zrobić w najprostrzym sposobie, bo ze w zględu na godzinę nie chce mi się bawić ;<. Z góry dziękuję za próbę pomocy ;)

Opublikowano

Spróbuje, jak się uda masz Like :)

Nie wygląda to za ładnie, ale cóż dla mnie ważniejsza jest wydajność ;). Mam jeszcze jedno pytanie czy da się zmienić kolor tego żeby np nie było na szaro tylko np na czarno lub na taki ciemniejszy kolor'?

Opublikowano

PPM na pulpit, "personalizuj", kolor okna

Fakt nie pomyślałem głupi jestem. Dziękuję ;> Temat do zamknięcia.

Z kupy dalej bedzie kupa. Tak naprawde to takie ustawienia nie maja sensu.

Gdyby takie ustawienia nie miały sensu to bym nie zmieniał. A takie ustawienia co mi kolega podał usuwają połowe animacji i zwiększają wydajność komputera o conajmniej 20%.

Opublikowano

Fakt nie pomyślałem głupi jestem. Dziękuję ;> Temat do zamknięcia.

Gdyby takie ustawienia nie miały sensu to bym nie zmieniał. A takie ustawienia co mi kolega podał usuwają połowe animacji i zwiększają wydajność komputera o conajmniej 20%.

Kiedys tez mylsalem, ze to ma sens. Nie wiem, jak to obliczyles, ale przed chwila wylaczylem wszystko na formatowanym dzisiaj systemie (Win8). Oprocz tego ze wyglada koszmarnie to wydajnosciowo zadnych roznic (nawet okna otwieraja sie w takim samym czasie). O grach nawet nie mowie, bo to na pewno nic nie da.

Opublikowano

Kiedys tez mylsalem, ze to ma sens. Nie wiem, jak to obliczyles, ale przed chwila wylaczylem wszystko na formatowanym dzisiaj systemie (Win8). Oprocz tego ze wyglada koszmarnie to wydajnosciowo zadnych roznic (nawet okna otwieraja sie w takim samym czasie). O grach nawet nie mowie, bo to na pewno nic nie da.

Jak kto chce ale na moim Acer-rze 5536 to pomoże. Jeszcze dodam, że fabrycznie miał 2 gb ramu , ale dodałem 2 i ma 4.

Opublikowano

Niestety to prawda. Takie ustawianie dużo nie daje.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...