Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z cuboidem gildi przy założeniu gildi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem ponieważ jeśli gracz założy gildie to wyżuca go z serwera za spam i nie tworzy cuboida, jeśli wyrzuciłem plugin NoChestPlus to wszystko było w porządku nie wywalało gracza za spam i cuboid normalnie się tworzył. Proszę pomóżcie bo nie chce wywalać pluginu NoCheatPlus a chcę żeby graczy nie wywalalo i cuboid się normalnie tworzył, a do gildi używam skryptu UltimateClans by Dzikoysk

Opublikowano

Pogrzeb w configu pluginu.. Masz źle ustawione.

Ale mi pomogłeś, myślisz że ja o tym nie wiem? Szukałem w pluginie znalazłem cos podpowiadające za spam i "active: true" dałem na "active: false" zrestartowałem serwer i dalej to samo. Proszę pomóżcie.
Opublikowano

Chciałbym ci pomóc, ale administracja daje mi ciągle ostrzeżenia za spam itp. Jak jeszcze potrzebujesz pomocy to pisz na moje gg (będę po 16.00)

Opublikowano

może byś pisał tutaj a nie? To forum jest do pomagania... a nie jakieś potajemne rozmowy na gg

Zainstaluj inny plugin na frakcje

Jeżeli pomagać mam za warny to dziękuję za takie forum.. Wolę już poza forum..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...