Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Vayne top off tank ? ? ?

ZaufanyDoradca3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ciekawi mnie od dawna pewna rzecz, czyli zbudowanie vayne na topie jako off - tanka.

Proponuję taki bulid

Botrk ----> Omen randuina ----> Oblicze ducha ( lub odwrotnie, w zależności czy przeciwnik jest ap czy ad ) ----> Trinity force ----> Ostrze nieskończoności i jakieś butki.

Lub taki

Botrk ----> Lodowa rękawica ----> Oblicze ducha ( lub odwrotnie ) ----> Warmog ----> Ostrze nieskończoności i gdzieś tam jakieś butki :D

sry za pomieszane nazwy angielskie z polskimi xD

Co sądzicie o takim bulidzie, co byście zmienili? Lub czy wogóle da rade pójść nią na solo topa jako off tank :D

@down Wiem że nie jest to najlepszy pomysł ale chciałem pokombinować z vayne na topie ale bez bulidu to troche kaszanka

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Niee.... jedyny dobry adc pod offtanka to jest urgot , co vayne zrobi pod offtanka ? 0_o może troche dmg tankować i zadawać mały dmg , vayne to adc i już niech tak zostanie.

A jak coś buty nie są na końcu buildu :P. Te 2 buildy nie dają jej wgl. lifesteala , a vayne bez lifesteala troche jest słaba , jak samo sam botrk nie wystarczy , jeszcze phantom dancer dlatego mówie , mały dmg i wytrzyma to pare sek. w tf , full ad owiele leprza...

PS: Jakaś moda na te tematy typu "SORAKA ADC" "DARIUS AP" "ZED AP" "LEONA FULL AD" ,

Opublikowano

Na top'ie czasami fajnie się gra pod AD(ADC to wiadomo),nie próbowałem pod offtank'a i myślę że to nie byłby zły pomysł,aczkolwiek AD lepsze.

Opublikowano

To zamiast GA ( ostatniego itemu ) mozna spróbować takiego omena, ale full tank nie, to jest assasyn gdzie w dobrych rękach wygrywa tf

Opublikowano

Niee.... jedyny dobry adc pod offtanka to jest urgot , co vayne zrobi pod offtanka ? 0_o może troche dmg tankować i zadawać mały dmg , vayne to adc i już niech tak zostanie.

A jak coś buty nie są na końcu buildu :P. Te 2 buildy nie dają jej wgl. lifesteala , a vayne bez lifesteala troche jest słaba , jak samo sam botrk nie wystarczy , jeszcze phantom dancer dlatego mówie , mały dmg i wytrzyma to pare sek. w tf , full ad owiele leprza...

PS: Jakaś moda na te tematy typu "SORAKA ADC" "DARIUS AP" "ZED AP" "LEONA FULL AD" ,

Nie chcę nic mówić, ale Leona full ad na jungli się czasami sprawdza (Zależy od enemy teamu).

Jeśli wiesz, że na topie jest jakiś squishy melee to pickuj, zawsze coś. Lepsza jest na adc, bo musi mieć odpowiedni build. W obu buildach late wysiada ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Vayne najlepsza na bocie, ale jak już ją biorę na top'a to buduję pod AD, ponieważ ma ten truedmg żeby być tank-killerem, a nie gó**m do tankowania.

Osobiście nie polecam Vayne OffTank, zostawcie ją na bocie, lub idźcie AD top :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Da się ugrać, ale trzeba patrzeć na co się ją pickuje. Jest mocna, bo jesli przeciwnik nie ma doskoków to ma free farme. Gram czasami, jak nie chcą dać ADC, ani MIDa :3

Opublikowano

Vayne na topa jest dobra, osobiscie buduję ją pod merce>botrk>coś z ms speed>inne ponieważ dużo się pushuje i farmi a mobilność w takiej sytuacji jest ważna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...