Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprawdzić który plugin najbardziej laguje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę sprawdzać po jednym :) Najlepiej jakby był do tego jakiś plugin, albo komenda w konsoli :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś ale jeśli chcesz zredukować lagi na serwerze to pozbądź się zbędnych pluginów i zobacz ile masz RAMu im więcej tym lepiej ;) Ale jeśli chodzi ci czy jest coś do sprawdzenia to nie ma :P

Opublikowano

Raczej się nie da. Jeżeli masz lagi na serwerze to może poprostu za dużo pluginow instalowales. Często jest jednak tak ze jakiś plugin nie działa jak powinien. Sprawdź w konsoli błędy (często wyskakuje coś typu Java string failed itp.) przy takich błędach często pojawia się nazwa pluginu. Zwróć uwagę też na to co instalujesz. Plugin np taki jak Movecraft lub discosheeps potrafi nieźle zamulic. Najlepiej abyś podał listę pluginow. Może jest coś co powoduje szkody :)

Opublikowano

Nie mogę podać :) potrzebuje tylko sprawdzic jakie obciazenie daje poszczegolny plugin :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Polecam timings od spigota :)

Ew. od NoLagga, pokazuje na wykresie wszystko.

/nolagg examine, czekasz bodajże 30 sekund, pokazuje się pliczek, potem otwierasz NoLagg.jar przez Javę i pokazujesz ten wygenerowany pliczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...