Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Władca Pierścieni Wojna na Północy

Martinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mamy zamiar kupić z kolegami w/w grę żeby w coś popykać na coop w ferie zimowe,no i mam pytanie jaki jest tam system tworzenia postaci ? Ma się do wyboru tylko 3 postacie czy można sobie stworzyć.A jeżeli można tylko wybierać to jest jakaś modyfikacja lub choćby retextury tych postaci ? ;c

Opublikowano

Masz 3 postacie już wygenerowane.

1. Czarodziejka - Odkrywa sekretne portale gdzie są ukryte itemy, a system rozwoju jest tutaj prosty. Support (Bardzo przydatny, bariera nie przepuszczająca strzał), mag bitewny - początek słaby, ale później nieźle kosi. Zbiera rośliny, korzysta z alchemii. (Broń: Kostur + ostrzał z kostura lub Kostur + Miecz 1h)

2. Krasnolud - Wojownik, może być tankiem, dps`em bądź cokolwiek sobie chcesz wykreować (Tarcza + Młot/Miecz + Kusza lub Dwuręczna broń + Kusza)

Odkrywa pokoje nieudolnie ukryte przez ściany oraz wydobywa złoto.

3. Człowiek - Jest to członek strażników do których należał Aragorn. Łucznik lub wojownik władający dwoma broniami 1h. Odkrywa tajemne ścieżki prowadzące do jaskiń bądź innych miejsc, gdzie mogą znajdować się itemy.

(Nie grałem, więc wiem tylko tyle ile pokazał mi bot)

Co do pozostałych pytań to nie wiem, ale gra i tak jest świetna.

Nieźle się przy niej bawiliśmy z kumplami, więc i wam polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...