Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Crash

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ciągle crashuje mi cs'go ;c

Jak włączę grę mogę, wbijam na serwa to jak konczy ładować się i ogólnie to gra mi się zacina, a po chwili, że nie odpowiada i muszą ją zakończyć. Tak samo przy zmianie mapy potrafi wywalić, oraz czasem po prostu podczas gry..

Co na to poradzić ?

Czasem mogę grać jeden mecz nawet 1h i działa, a drugi po 5min wywali..

Przed chwilą jak odpaliłem grę w oknie i wywaliło to taki błąd :

http://prntscr.com/2gtht0
Opublikowano

Dopiero pobrałem grę i zacząłem grać i to wyskakuje.. Więc raczej wszystkie pliki są ok.

Ten błąd wyskoczył mi tylko raz.

Teraz nie mam go w ogóle.

Gra tylko przy zmianie mapy wyłącza się i włącza po chwili..

Opublikowano

Ref.

Wyłączyłem Renderowanie wielordzeniowe i wpisuję w konsoli coś na wyłączeniu HTML'a i nie wywala już normalnie podczas gry, i czasem podczas zmiany mapy, no ale dalej jest to uciążliwe, więc jak coś macie to piszcie :)

Opublikowano

Może być też że kupiłeś na allegro kluczyk. A oni tam sprzedają klucze które po aktywacji uszkadzają pliki i może powodować crashe '' częste'' :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Może być też że kupiłeś na allegro kluczyk. A oni tam sprzedają klucze które po aktywacji uszkadzają pliki i może powodować crashe '' częste'' :)

Co ty gadasz? Przecież to i tak Steamowy klucz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...