Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Podnoszenie przedmiotów

Riuez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku zaprezentuję jak podnosić z ziemi przedmioty oraz yang.

Co będzie nam potrzebne?

- myszka

- Metin2

- postać

- umiejętność zabicia stworka

Po zabiciu potwora liczymy, że coś nam z niego wypadnie, w moim wypadku był to dość obfity drop.

0uzr63a7c59s_t.jpg

Żeby podnieść nasz drop klikamy LPM/PPM na przedmiot/wciskamy Z/Tylda, który pojawi nam się w ekwipunku.
Mam nadzieję, że poradnik się spodobał i ułatwi nowym graczom podnoszenie przedmiotów :)
Opublikowano

Nie dość, że autor tematu to troll, to jeszcze twierdzi, że ppm można podnieść item, haha.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie dość, że autor tematu to troll, to jeszcze twierdzi, że ppm można podnieść item, haha. Da się, specjalnie sprawdzałem, trzeba tylko spamować myszką na przedmiot, w końcu się uda.

Opublikowano

Po 7 latach doświadczenia związanych z metinem, ten poradnik odmienił moje życie.

Dzięki i więcej takich tutoriali, na pewno przydadzą się tym bardziej już doświadczonym graczom bo ci początkujący mogą mieć jeszcze problemy z pojęciem tak problematycznych rzeczy.

Pozdrawiam, Pan Janusz :)

sygna.jpg

Opublikowano

Jeszcze można przycisk tylda który tez podnosi ... Przycisk Tylda znajduje się nad przyciskiem Tab

9598.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Po paru dobrych latach wreszcie dowiedziałem się że można podnieść przedmiot PPM. Dzięki! :]

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...