Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy użytkownicy BOL'a to noskille ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli jestem tak słaby że nie umiem użyć combo na Annie to jestem słaby i powinnienem przestać grać z LoL'a i zaistalować Minecrafta i kopać cobla?

Opublikowano

Jeśli serio nie potrafisz wyprowadzić comba Annie, to pownieneś zacząć grać w Pinball'a/Sapera.

Opublikowano

Niekoniecznie, często są to osoby które potrafią grać naprawdę dobrze, ale idą po prostu na łatwiznę, bo po co się męczyć skoro bot zrobi to samo? Czasem nawet i lepiej.

Jednak z reguły bronzy zabierające się za BoL'a już na samym starcie mają z nim problemy i nie raz taki bronz korzystający z free skryptów nieumiejętnie, jeszcze bardziej spierdala ludziom gry, niż jak grałby bez skryptu.

Co do Twojego pytania. Tak myślę, że minecraft byłby w sam raz dla Ciebie, możesz jeszcze przemyśleć Metina.

Opublikowano

Niekoniecznie, często są to osoby które potrafią grać naprawdę dobrze, ale idą po prostu na łatwiznę, bo po co się męczyć skoro bot zrobi to samo? Czasem nawet i lepiej.

Jednak z reguły bronzy zabierające się za BoL'a już na samym starcie mają z nim problemy i nie raz taki bronz korzystający z free skryptów nieumiejętnie, jeszcze bardziej spierdala ludziom gry, niż jak grałby bez skryptu.

Co do Twojego pytania. Tak myślę, że minecraft byłby w sam raz dla Ciebie, możesz jeszcze przemyśleć Metina.

Warto podkreślić, że większość ELO Boosterów (którzy są coś warci) ma VIP'a na BoL'u.

Opublikowano

@offtopic

Warto podkreślić, że większość ELO Boosterów (którzy są coś warci) ma VIP'a na BoL'u.

A Ty jaką masz ligę ? (z ciekawości :D)

@topic

nie, po prostu są leniwi, ale także bot zrobi to lepiej (nie zapomni np użyć hydry, albo dfg)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Marcoly nie dodałeś diamentowych plejsów cassiopeia. pełno typów z cass whooping

No, ostatnio coraz więcej filmów (busted) z Cass Whoop się pojawia :D
Opublikowano

I jestem ciekaw dlaczego nie banują tych graczy, widziałem lee sina który na combo mnie zabijał w jungli a miał dc i był 3lvl z tyłu a ja Nautilusem w jungli :/

Opublikowano

I jestem ciekaw dlaczego nie banują tych graczy, widziałem lee sina który na combo mnie zabijał w jungli a miał dc i był 3lvl z tyłu a ja Nautilusem w jungli :/

Bo jesteś słaby... ?!

Bol nie daje ci jakiegos boostu do dmg że zadajesz ekstra 100 true dmg per hit. Jest to poprostu perfekcyjne użycie comba w którym nie dopatrzysz się żadnej pomyłki( bo maszyny się nie mylą co innego ludzie:D)

@edit

Chodź można powiedzieć że troche przedobżyłem mówiąć o tym że wykonuje "perfekcyjne" combo ale chciałem tylko podkreślić że bol nie daje ci tego czego sam byś się nie nauczył.

Opublikowano

Ale sam fakt nielegalne oprogramowanie do LoL'a, tak samo np. że masz wszystkie skiny do champów ale tylko ty je widzisz(to akurat można zrozumieć, jak szkoda kasy) ale bot który farmi za ciebie albo wywala combo to juz przesada ...

Opublikowano

Ale sam fakt nielegalne oprogramowanie do LoL'a, tak samo np. że masz wszystkie skiny do champów ale tylko ty je widzisz(to akurat można zrozumieć, jak szkoda kasy) ale bot który farmi za ciebie albo wywala combo to juz przesada ...

To wolałbyś tak jak w metin cheat dzięki któremu możesz zmodifikować sobie prędkość ruchu i ataku?

Jak by zrobili cos takiego do lol'a to na pewno by się bany posypały. Inna sprawa jest ze skryptami na postacie bo tego nie udowodnisz że on używa bol'a bo mógł po prostu tą postać sobie tak wymasterować do perfekcji i jak mu w tedy to udowodnisz że to nie był skill tylko bol?

Więdz radziłbym ci sie cieszyć z tego jak teraz jest niż narzekanie później że do lol'a stworzyli hypper super cheaty które dają ci true dmg z łapy nieśmiertelność etc.

Opublikowano

i nie raz taki bronz korzystający z free skryptów nieumiejętnie, jeszcze bardziej spierdala ludziom gry,

nie jestem bronziakiem, ale akurat skrypt do ryża (glory ryze) i cassiopei dziala wysmienicie, wystarczy trzymac spacje i combo leci samo (jedyny minus u skryptu cassio jest taki, ze albo nie uzywa w ogole ulta, albo uzywa w najmniej odpowiednim momencie (goni mnie 4, ja gonie jednego) castuje E a jak typ ma 100 hapsa to leci ult w niego, a pozniej nie mam jak sie wybronic przed tymi czterema, ktorzy mnie gonili z tylu :)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...