Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strata konta jak odzyskac?

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa wygląda następująco :D

Postać była założona coś około maja 2013r. na moim adresie email. Później został zakupiony Pacc na 30dni (jak coś to wszystkie kody mam). Po jakimś czasie znajomy zawalił mi konto, a r keya niestety zgubiłem. Nowy email do tego konta mam i passy też znam xD wiec jak chce to moge się zalogować na postać, ale co z tego jak i tak nie pogram sobie. Jako że znam email, passy itp. to kupiłbym nowego recovery keya, ale podane tam dane sa nieprawdziwe, a z tego co czytałem to jakiś list z confirmation key ma przyjść poczta? o.O

Najlepszą opcją byłoby zmienić dane na swoje, ale trzeba czekać 30dni więc pewnie ta osoba sie skapnie i lipa :/
Macie jakieś pomysły co zrobić? Może napisać do CipSoftu? Najlepiej jakby coś wypaliło z tym r-keyem

Pozdrawiam!

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja bym napisał do CipSoftu - Może by zamrozili konto . Miałem taką sytuacje w innej gierce , napisałem im co i jak i zamrozili konto ; ) Więc można spróbować :)

Opublikowano

Jedyne rozwiazanie mozliwe to udowodnij supportowi ze konto jest twoje daj mu swoje ip kody data pacca itd wszystko co moze wskazywac na to ze konto jest twoje i napisz im ze po prostu ukradli ci konto i prosisz o natychmiastowa zmiane meila

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...