Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahri

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czemu tak spadła popularność gry ahri kiedyś to był 1 ban a teraz na rankedach prawie w ogóle jej nie widze dużo częściej ostatnio spotykam zigsa

Opublikowano

Hmm,ja dość często widuje Ahri jak i Ziggs'a-są to oba mocne picki,nawet lepsza wg. mnie jest ahri(3x dash'e,ogromny dmg,range,mocne combo itp.)

Opublikowano

U mnie często ją widze, dzisiaj kilka razy już ją zobaczyłem. Może po prostu nikt z Twojego/przeciwnego teamu jej nie ogarnia, i nie chcę nią grać na siłe.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ziggsem osobiście gram, według mnie jest bardzo silny na soloq. Ahri też jest bardzo silna, w sumie nie wiem dlaczego jest tak mało grana. Na pewno ma mniejsze ban ratio bo są teraz championy, które bardziej zasługują na bana: Kassadin, Shyvana, Mundo.

Ziggs według mnie jest lepszy od Ahri, jest lepszy w teamfightach jak i na lane.

bnj0qh.jpg

Opublikowano

U mnie widać oby dwóch, tylko że ziggsa częściej, po prostu enemy nie potrafią poprawnie wycastować combo na ahri, jak się ją ogarnie no robi się naprawdę cuda.

Tylko że przestali ją banować, może przez to że teraz są inne picki do banowania ? :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ahri jest bardzo dobrą postacią na mida. Jak trafisz z serducha i wyprowadzisz dobrze combo, przeciwnik nie ma życia. Nie wiem czemu ludzie jej nie biorą. Być może jest coś, o czym nie wiemy. :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Ahri wciąż jest popularnym pickiem, na pewno popularniejszym niż Ziggs. Może taka dywizja?

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...