Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma słuchawki Fatal1ty Gaming jakoś tak otóż chodzi o to że gdy wstawałem Nadepłęm na kabel i poszedłem do przodu oczewiście kabel się oderwał od słuchawek i pytanie czy da się to jakoś naprawić (jak ktoś wie to niech pisze ) czy oddać do serwisu (jakigo)

Zdjęcie :

epkp.jpg
Opublikowano

W środku tego czegoś czarnego powinien być przewód, który łączy(w tym przypadku już nie) z przewodem odpowiadającym za dopływ dźwięku(z tą zieloną wtyczką).
Możesz zrobić tak, że jakoś to otworzysz(to czarne coś) i połączysz jeden kabelek z drugim czyli spleciesz 2 końcówki kabelków ze sobą, do ułatwienia tego możesz
zerwać trochę tej plastikowej osłonki z kabelka z tą zieloną wtyczką. Na koniec zakleić to taśmą izolacyjną.
Jak nie chcesz ryzykować to idź do serwisu, ale nie wiem czy będzie się opłacało bo pewnie pociągną koszta, chyba że masz gwarancję. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...