Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić lumia710 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem ten telefon. Powiem że plusem jego jest że fajnie się na nim pisze, przegląda neta i dobrze się trzyma w ręku. Ale zastanów się czy na pewno chcesz go kupić, bo jak ja swojego 710 sprzedawałem na giełdzie na Balicach to ledwo co go sprzedałem. Jeśli jest zadbany i nie porysowany to bierz go za tą 100zł, bo warto. A jak kolega wyżej napisał to

[...]100 złotych to fortuna nie jest, a dostajesz nawet dobry sprzęt. Do dzwonienia i sms'owania w zupełności wystarczy. [..]

Tylko minusem jego jest to że tam siedzi WP :/

Pozdrawiam

oiph.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Swego czasu miałem Lumie 710. Bardzo dobry telefonik! Najwięszymi jej zaletami wg.  mnie była szybkość urządzenia i wyśmienity aparat. Telefon nawet przy pełnej pamięci nie zacinał się podczas przeglądania obszernych stron internetowych czy oglądaniu filmów nawet w jakości 1080p(przekonwertowanych). W zainstalowanym aparacie po dłuższym czasie użytkowania "poszedł" mi autofocus i zdecydowałem się sprzedać urządzenie, ponieważ używałem go praktycznie do dzwonienia i nagrywania filmów. 

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Ja miałem ten telefon. Powiem że plusem jego jest że fajnie się na nim pisze, przegląda neta i dobrze się trzyma w ręku. Ale zastanów się czy na pewno chcesz go kupić, bo jak ja swojego 710 sprzedawałem na giełdzie na Balicach to ledwo co go sprzedałem. Jeśli jest zadbany i nie porysowany to bierz go za tą 100zł, bo warto. A jak kolega wyżej napisał to 

Tylko minusem jego jest to że tam siedzi WP :/

Pozdrawiam

Proszę mi nie obrażać windows phone, jest 5x lepszy niż android i ios.

Tak mam ipada 4, nexusa 7, xperię sp i nokię lumię 1020 i według mnie najlepsza jest lumia 1020..

@topic

Tak opłaca się brać, 100zł to niewiele, a telefon jest niezły, w gry też pograsz, najgorsze w tym telefonie jest windows phone 7.8, ale może będzie aktualizacje do 8.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli wiesz że nie będziesz miał wp 8, instagrama messengera i tych najnowszych aplikacji to bierz :)

Lana Del Rey, The XX, Kendrick Lamar, A$AP ROCKY

Opublikowano

Proszę mi nie obrażać windows phone, jest 5x lepszy niż android i ios.

Tak mam ipada 4, nexusa 7, xperię sp i nokię lumię 1020 i według mnie najlepsza jest lumia 1020..

@topic

Tak opłaca się brać, 100zł to niewiele, a telefon jest niezły, w gry też pograsz, najgorsze w tym telefonie jest windows phone 7.8, ale może będzie aktualizacje do 8.

Porównujesz sobie telefon za 1xxx zł (lumia 1020) ale porównaj sobie jak na nim pracuje windows phone a jak pracuje na przykład na noki lumi 520. Miałam 710, 520 i chyba 610, windows phone jest najgorszym systemem jaki według mnie aktualnie jest na rynku. Nie polecam, nawet za darmo bym nie brała. 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...