Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Link do sciagniecia klienta metina PL z 2012. HELP!

Fexyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam linka z downloadem klienta metina PL z roko 2012! Do kamer moda SF 2012 na Ravie.eu
Jak ktos posiada taki link prosze o odp. Ponizej. Dzieki!

Opublikowano

po instalce moda do priva z 2012 wyskakoje mi error z LOG: (Filename D:Ymir Work/UI/Cursor/Cursor_hvsize) :/

Ja zainstalowalem moda to klienta z Ravia.eu ale tam mi wyskakuje brak plikow .dll i error z loga dlatego szukam klienta PL'a z 2012

Opublikowano

Ok dobra zrobilem tak jak mowiles. Pobralem metina, zainstalowalem go, i spaczowalem... Ale jest problem w tym ze ten nowy program co oni uzywaja.. Ten caly GameForge niepozwala ci wejsc do lokacji z Metin2 PL... to gdzie ja mam moda zainstalowac w takim razie ?

tak wyglada ten folder. Folder o nazwie ''Games'' jest pusty.

post-976097-0-89147500-1388955615_thumb.png

Opublikowano

pobralem go z tego linku ktory ty podales.... i to jest 100% metin2 PL
Dlatego pytalem sie o klienta z 2012 bo ten nowy jest poblokowy przez tego GameForge

Opublikowano

a tak wyglada scierzka scierzka do pliku metin.exe : L:\GameforgeLive\GameforgeLive.exe "K:\Metin2UK\Games\POL_pol\Metin2\Metin2.exe" -start Metin2
czyli kaj widzisz pliki metina sa zapespieczone w GameForge.exe... Dlatego na kliencie 2013 nieda sie zainstalowac moda.

Opublikowano

W opcjach w gameforge zmień lokalizacje gdzie ma Ci się metin instalować i potem tam pacz i będzie metin :) Ja już wszystko mam tylko nie wiem co z tym zrobi:

-- 1. Ravia.eu---

Login IP: ravia.asig.pl Port: 65521

CH1 IP: ravia.asig.pl Port: 50001

CH2 IP: ravia.asig.pl Port: 50002

CH3 IP: ravia.asig.pl Port: 50003

CH4 IP: ravia.asig.pl Port: 50004

HELP!

Opublikowano

Okie dobra zainstalowalem moda... ale tera musze aktualny ServerInfo.PY do ravi zeby sie polaczyc przez kamera... ma ktos???????????

Opublikowano

a tak wyglada scierzka scierzka do pliku metin.exe : L:\GameforgeLive\GameforgeLive.exe "K:\Metin2UK\Games\POL_pol\Metin2\

zainstaluj tutaj teraz moda i powinno być ok ;)

download: http://www9.zippyshare.com/v/59919703/file.html

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/42cae76e32cb49060ebda409c95ffc62b409d5940f1b24221f84bf825c0ea648/analysis/1388960885/

1388869339-U397689.png

Pomogłem? Kliknij "Lubie to"

Opublikowano

mi chodzilo o .py ten plik ktory juz ma wszystkie porty do chanelli i logowania na ravie. juz tego od 2 dni na NPC szukalem i jak wpisoje pasy to mama blad laczenia sie z serverem :/

Opublikowano

ten co ja tera uzywam to jest official metina czyli ten najnowszy... ja czytalem ze niby to ma byc na plikach z 2012 ale kazdy tu pisze rzeby pobrac PL'a z officialnej stronki no to tak zrobilem i nadal to samo jest -_- :/

Opublikowano

Okie najlepiej by bylo jak by ktos kto wbija na Ravie przez moda mogl wrzucic swoj folder z metinem I modem do pobrania z neta... byl bym bardzo wdzieczny!
Albo zrobil tutoriala jak poprawnie moda wgrac i zrobic zeby mozna bylo sie na Ravie wbic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...