Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na wchodzenie na serwer - JoinForServer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sens.. kod który ma 4 linijki. Jest takich kodów kilka, a napisanie takiego kodu to minuta.

@Down

Kodu?!

Wystarczy znać 5 angielskich słów i dodać % przed i po player.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Cóż za Ciekawy skrypt , nigdy takiego nie widziałem i chyba nawet technicy z craft serve mają z nim problem , like za trudną prace i nieprzespane noce bo przecież pisałeś go 100000 godzin ! LIKE !

Opublikowano

boże ja nie rozumiem jak można publikować takie gówno? po co komu skrypt na 5 linijek, ja rozumiem uczysz się ale to nie znaczy, że takie coś trzeba publikować.

ludzie proszę was, jak macie zamiar coś publikować to niech to będzie coś dobrego, dużego coś co się zaczyna od 500 linijek przynajmniej...

Opublikowano

boże ja nie rozumiem jak można publikować takie gówno? po co komu skrypt na 5 linijek, ja rozumiem uczysz się ale to nie znaczy, że takie coś trzeba publikować.

ludzie proszę was, jak macie zamiar coś publikować to niech to będzie coś dobrego, dużego coś co się zaczyna od 500 linijek przynajmniej...

Z tym, że to gówniany ten skrypt to się zgodzę, ale skrypt nie musi być długi żeby był dobry ;) Przykładem są moje skrypty pod tematem: http://www.mpcforum.pl/topic/1117129-dl-spis-skryptow-wasze-pomysly/

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Z tym, że to gówniany ten skrypt to się zgodzę, ale skrypt nie musi być długi żeby był dobry ;) Przykładem są moje skrypty pod tematem: http://www.mpcforum.pl/topic/1117129-dl-spis-skryptow-wasze-pomysly/

no fakt u ciebie może też niektóre skrypty nie są długie ale są przydatne lecz ten skrypt co w temacie to masakra, to jest to samo co join the serwer i left the serwer tylko, że podaje nick +/- to jest nic innego niż zamiennik

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bez sens.. kod który ma 4 linijki. Jest takich kodów kilka, a napisanie takiego kodu to minuta.

@down

Kodu?!

Wystarczy znać 5 angielskich słów i dodać % przed i po player.

Ja bym wolał już użyć pluginu. Kolejne badziewne skrypty są tworzone, a jest ich pełno w internecie wystarczy poszukać. 4linijki kodu i jeszcze w skript. Bez sens. Naucz się podstaw javy i napisz jakiś prosty plugin.

Opublikowano

Skrypt to totalne gówno do napisania go potrzeba 5-10 sekund. Nawet nie dodałeś polecenia "on first join:" padne ze śmiechu jak powiesz że chcesz like.

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Ten skrypt to gówn*.

Kod nie logiczny...

Taki skrypt to 10 sekund roboty i jak bym zrobił to bym nie udostępniał.

Ja zrobiłem autorski plugin na wchodzenie i wychodzenie i napewno nie ma 4 linijek i jest lepszy :)

Ale nie polecam udostępniać skryptów na 4 lnijki...

Ale przynajmniej chciałeś coś zrobić...

Opublikowano

Czemu to coś ma służyć, z tego co wiem to domyślnie w minecrafcie też jest informacja o tym że ktoś wszedł na serwer tyle że w trochę innym formacje..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...