Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Skypt na automatyczną gaśnicę

Vectra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma czegoś takiego na tą wersję, ale poszukam i dam edita.

Edit: Obszukałem i nie znalalzłem

Opublikowano

Napewno jest, kolega ma to prawdopodobnie z war*****[cenzura] ale wiem że jest jeszcze sam skrypt. Zresztą czasami na randomach widać że pomidor takie coś ma. Chodzi mi o typowego pomidora z niskiego tieru którego prawdopodobnie nie stać na automata (10k aktualnie to dużo dosyć).

@up Musi być gdzieś, bądź pochodzi z war{}....

Opublikowano

Napewno jest, kolega ma to prawdopodobnie z war*****[cenzura] ale wiem że jest jeszcze sam skrypt. Zresztą czasami na randomach widać że pomidor takie coś ma. Chodzi mi o typowego pomidora z niskiego tieru którego prawdopodobnie nie stać na automata (10k aktualnie to dużo dosyć).

To, że pomidor to nie oznacza, że go nie stać na złotą gaśnice.

Nigdy się z czymś takim się nie spotkałem i sądzę, że nie ma na tą wersje tego ,,skryptu".

Opublikowano

To, że pomidor to nie oznacza, że go nie stać na złotą gaśnice.

Nigdy się z czymś takim się nie spotkałem i sądzę, że nie ma na tą wersje tego ,,skryptu".

Możliwe aczkolwiek widziałem to u ziomka na własne oczy ^^

Opublikowano

Można napisać samemu 8S

To napisz, wydaje mi się że to nic trudnego. Pojawia się znaczek że czołg się pali i wtedy automatycznie jest odpalana gaśnica np. pod przyciskiem 6

Opublikowano

Mod Fire Alert 8.10 ułatwi Ci nieco grę. Gdy się palisz zaczynają wyć syreny.

i nieco przerobic ten mod, zeby zamiast syren gasilo pozar

Opublikowano

To napisz, wydaje mi się że to nic trudnego. Pojawia się znaczek że czołg się pali i wtedy automatycznie jest odpalana gaśnica np. pod przyciskiem 6

Program prawie gotowy.

Pytania dla autora:

• W jakiej grasz rozdzielczości?
  • Pod którym klawiszem ma być gaśnica?
  • Jaki system i ilu bitowy(jak Linux to nie pomogę, co do 8ki nie jestem pewien)?

I prośba dla kogokolwiek: o powtórkę w której płoniesz. Kolejna prośba o pójście na treningowy i próbę podpalenia mnie w celu sprawdzenia aplikacji(kiedy autor odpowie na pytania).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...