Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak efektywnie zarobić na 36 lvl'u ;D

SwartSpook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , otóż mam pytanko :D . Posiadam surę WP 36 lvl póki co nie mam jeszcze bojowca :( i stąd nasuwa się moje pytanie : Jak szybko i efektownie zarobić konkretną sumkę ;) .

Moje eq :

Nieszczęsna zbroja płytowa +9 z 1,5k pż i kd speeda +3

Fms +9 kd potwora i śmierci +3 śr. 19% inta +12

Wyzywający hełm +7

Bambusowe buty 1k pż

Pięciokątna tarcza +7

Srebrna bransoleta +7

Ebonitowe kolczyki +7

Miedziany naszyjnik 500pż

Rozłożenie umiejętności :

Czarowane ostrze - M2

Czarowana zbroja - 16

Uderzenie palcem - 1

Smoczy wir - 1

Na ogół posiadam 7955 pż , 81 inteligencji , 41 siły , 41 zręczności . Z góry dziękuje za ciekawe pomysły :)

Opublikowano

Polecam ci ogarnąć troszkę eq z HP 1k wystarczy w każdym itemku, i ja się pytam dlaczego rozdales w Zręczność i Siłe :P? Najpierw maxujesz Inta a potem witalność potem sila,

Na 36 lvl możesz dropić ulepki na pustyni ludzie skupuja na baronówną, zęby orka jak ogarniesz trochę te HP, Zrobić Boja i iść bić metki 30,35,40. Na tym szybko powinieneś zarobić.

Opublikowano

Polecam ci ogarnąć troszkę eq z HP 1k wystarczy w każdym itemku, i ja się pytam dlaczego rozdales w Zręczność i Siłe :P? Najpierw maxujesz Inta a potem witalność potem sila,

Na 36 lvl możesz dropić ulepki na pustyni ludzie skupuja na baronówną, zęby orka jak ogarniesz trochę te HP, Zrobić Boja i iść bić metki 30,35,40. Na tym szybko powinieneś zarobić.

Zębów to wydropiłem na ogół z 30 ale rękawica złodzieja się skończyła :( . BO ogarniam spokojnie ;) W ogóle nie maxowałem w siłę i zręczność xD . A co konkretnie bić na pustyni ?

Sorka ale nie mam pojęcia dlaczego miałem wyświetlone 41 zręczności jednak mam : zręczność 3 siły 15 :D

Aaa już wiem xD . Posiadam cukier dla konia , i mój koń gdy na nim jestem zwiększa siłę i zręczność ;)

Opublikowano

Skupuj pigułki i cofnij siłę oraz zręczność, po zrobieniu bojowca możesz chodzić na metiny Zazdrości w m2 oraz metiny Duszy na pustyni, który dość łatwo znaleźć (Przynajmniej w Jinno, nie wiem jak jest w innych królestwach). Po ogarnięciu lepszej broni i eq 1khp + możesz chodzić na metiny w dolinie oraz bić wszystko na pustyni czyli metiny Duszy, Cienia oraz Twardości (z tym możesz mieć kłopot nawet z lepszym eq). Podsumowując postaraj się dobić do 10k hp, cofnij Uderzenie Palcem i wbij Ochronkę na m, a następnie dobij Ostrze i Ochronę na G.

Opublikowano

Skupuj pigułki i cofnij siłę oraz zręczność, po zrobieniu bojowca możesz chodzić na metiny Zazdrości w m2 oraz metiny Duszy na pustyni, który dość łatwo znaleźć (Przynajmniej w Jinno, nie wiem jak jest w innych królestwach). Po ogarnięciu lepszej broni i eq 1khp + możesz chodzić na metiny w dolinie oraz bić wszystko na pustyni czyli metiny Duszy, Cienia oraz Twardości (z tym możesz mieć kłopot nawet z lepszym eq). Podsumowując postaraj się dobić do 10k hp, cofnij Uderzenie Palcem i wbij Ochronkę na m, a następnie dobij Ostrze i Ochronę na G.

Tak jak już pisałem siła i zręczność wzrastają wraz z wejściem na konia ;) Tak to mam siły 15 zręczności 3 . A dlaczego cofnąć uderzenie palcem ?

Opublikowano

A nie wolisz mieć ochronki na m? Jeżeli zostajesz na 36 lvl'u to chyba lepiej mieć możliwość rozwinięcia tego skilla do P ;)

Opublikowano

Nie jest to eq marzeń, dlatego będzie Ci ciężko zdziałać coś na 45+.

Teraz pozostaje Ci bicie metków w m2, łowienie, kopanie żył.

Możesz czyhać na okazje w m1 lub po prostu kupić yang na allegro ;-)

727881401622271220780.jpeg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...