Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]1843RP - Na co wydać?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam zamiar zakupić pakiet RP 1780 + Mi zostało jeszcze 63. Zastanawiam się co za to kupić.

Wiem, że nie chce brać z wyprzedaży Vi, bo nie gram w jungli (a nawet jak bym się uparł, to mam Hecarim'a).

Jak wiecie w rotacji jest Leona - Myślałem żeby ją kupić, tylko nie wiem czy to ma sens. Ogólnie gra mi się nią świetnie, zresztą głównie gram jako support - przydałaby się, a ja zaoszczędziłbym sobie mozolne zbieranie na champ'a i mógłbym pz przeznaczyć na runy.

Ew, rozwazałem dodatkowo zakup Sony.

Obecnie posiadam: Ahri, Akali, Annie, Ashe, Hecarim, Kayle, Master Yi, Nasus, Soraka (+ 1425Pz).

Dodam, że w chwili obecnej jestem przed 13lvl'em.

Z góry dzięki za pomoc i opinnie :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Heimerdingera se kup, zajebisty champ

Fajnie się nabija posty ? Napisałem, że gram głównie Supportem, a jak już coś polecasz to mógłbyś to rozwinać.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Możesz mi skina kupić, np.

A tak na serio, to skin: Pogodynka Janna, Głębinowy Tresh, Gwiezdna Soraka, Różowy Taric - dobre dla supporta :D

Opublikowano

Leona to bardzo dobry support, świetny wręcz. Na wszystkich elo sprawdza się znakomicie, dlatego polecam zakupienie jej + skina do niej Pool Party Leona. Zostanie Ci jeszcze ponad 500 Rp na skina z wyprzedaży

Oczywiście sam champ za IP, jak uzbierasz.

Opublikowano

Ja Ci polecę czekać na jakąś wyprzedaż jaka Cię interesuję i kupić jakiegoś skina,z tego powodu że za RP się kupuje skin'y,a nie warto ich kupować bez przeceny(chyba że Ci się bardzo dany skin podoba).

Co do leona to mocny pick + są ciekawe skórki ;>

Opublikowano

Skoro jesteś na 13 lvl nie kupuj postaci za rp.

Grasz głównie z noobami, a na wyższym lvlu możesz już nie grać tak dobrze tą postacią.
Uzbieraj na Leonę 4800 PZ (mi to zajęło 4 dni) i kup sobie skina do niej za 975 rp ;)
Potem kup następnego skina do innej postaci - i tak uzbierasz nawet fajną kolekcję.?
Jak widziałeś kiedyś junglerów na 13 lvl to ciężko mi w to uwierzyć.

Vi możesz też iść na solo topa jako offtank albo na Twoim lvl bardziej na topa z kimś.

ibfr.jpg

Opublikowano

Skoro jesteś na 13 lvl nie kupuj postaci za rp.

Grasz głównie z noobami, a na wyższym lvlu możesz już nie grać tak dobrze tą postacią.

Uzbieraj na Leonę 4800 PZ (mi to zajęło 4 dni) i kup sobie skina do niej za 975 rp ;)

Potem kup następnego skina do innej postaci - i tak uzbierasz nawet fajną kolekcję.?

Jak widziałeś kiedyś junglerów na 13 lvl to ciężko mi w to uwierzyć.

Vi możesz też iść na solo topa jako offtank albo na Twoim lvl bardziej na topa z kimś.

Z tego co wiem, jeśli gra się z 30lvl'ami wyszukuje party na wiekszy lvl tak? Jeśli tak, to może zagrałem na swoim lvl 2-3 mecze, bo zawsze gramy 5 i tylko ja mam tak niski lvl (co nie zmienia faktu, że nawet trafiając na 30lvl'e zazwyczaj poziom wiele się nie zmienia xD )

Opublikowano

Witajcie.

Mam zamiar zakupić pakiet RP 1780 + Mi zostało jeszcze 63. Zastanawiam się co za to kupić.

Wiem, że nie chce brać z wyprzedaży Vi, bo nie gram w jungli (a nawet jak bym się uparł, to mam Hecarim'a).

Jak wiecie w rotacji jest Leona - Myślałem żeby ją kupić, tylko nie wiem czy to ma sens. Ogólnie gra mi się nią świetnie, zresztą głównie gram jako support - przydałaby się, a ja zaoszczędziłbym sobie mozolne zbieranie na champ'a i mógłbym pz przeznaczyć na runy.

Ew, rozwazałem dodatkowo zakup Sony.

Obecnie posiadam: Ahri, Akali, Annie, Ashe, Hecarim, Kayle, Master Yi, Nasus, Soraka (+ 1425Pz).

Dodam, że w chwili obecnej jestem przed 13lvl'em.

Z góry dzięki za pomoc i opinnie :)

Po pierwsze runy kupuje się od 20 tak więc jeszcze spokojnie uzbierasz, po drugie serio chcesz wydać 20 zł na jakąś postać ? Lepiej kup sobie postać na IP a skin za RP. Nie opłaca się kupować postaci za RP ... chyba że za 6300 po przecenie czyli za 487 RP. Tak więc polecam wszystko wydać na skiny, najlepiej na skiny na przecenie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie się nabija posty ? Napisałem, że gram głównie Supportem, a jak już coś polecasz to mógłbyś to rozwinać.

Mówisz, że lubisz supporty.. kup sobie alistara i tristane za RP i graj nimi na 2 kontach (polecam) Wiesz, grasz na jednym adc a na drugim koncie masz buffka alistara, rzucasz buffki i jedziesz ze spotem. Do tristany możesz jeszcze dokupić bohaterską skórke Strażak Tristana, możesz gasić pożary i ratować ludziom życie. A tak na serio to nie zastanawiaj się tylko kupuj Zileana.. hard carry 6/4 w 1 minucie bomba jeb i koniec zabawy. Do D1 spokojnie się nim wybijesz.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja ci polecam Thresha, bardzo silny z fajną mechaniką, można nim robić super plejsy :D

"Losowy cytat z Google..."

Opublikowano

na postacie z czasem zarobisz pzy lepiej kup sobie skina do ulubionej postaci chyba ze jak sie uprzesz zeby za rp kupic postac to kupuj tylko z przeceny za normalna cene sie nie oplaca

Opublikowano

Poleciłbym ci Leona, jest ona dobra i sam ją wymieniłeś.

Kup leone i skina Pool Party Leona, bije on na głowę resztę jej skinów.

Z reszty rp które by ci zostało kupiłbyś sobie championa/skina z przeceny, lub avatara ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano

Leona to bardzo dobry support, świetny wręcz. Na wszystkich elo sprawdza się znakomicie, dlatego polecam zakupienie jej + skina do niej Pool Party Leona. Zostanie Ci jeszcze ponad 500 Rp na skina z wyprzedaży

Oczywiście sam champ za IP, jak uzbierasz.

Co ty wiesz o większym elo niż silver jeden jebana pizdo?

Opublikowano

Kupuj postacie za 6300 z przeceny. Skin to po pierwsze strata pieniędzy po drugie jeszcze nie wiesz jakie postacie są twoje ulubione i do jakiego skina wsiąść.

Opublikowano

Za RP bynajmniej ja kupuje postacie z wyprzedaży i skórki do postaci którymi najczęściej gram. Mimo że za skórki nic korzystnego nie masz, wydaje mi się, że gdy posiadam te skórki, przeciwnicy się mnie bardziej boją, bo niby "ogarniam". xD

Jednak można również zakupić dopalacze, jeśli Ci jest potrzebne PZ lub doświadczenie. ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Jeśli się nie myle, to jutro pojawią się nowe championy oraz skiny na wyprzedaży, tak? Poczekam co się pojawi.

Czekam na dalsze opinnie :)

Opublikowano

Osobiście polecam Leone. Mam nią zagrane ponad 100 gier i nadal mi się nie znudziła.

Tresh również jest dobrym suppem, ale trzeba wyczuć jego Hook.

Mimo to i tak jestem zdania, że jak kupować postać to kiedy jest na jego przecena, ale jeżeli nie szkoda Ci hajsu to #yolo.

1994993994.png
Opublikowano

Dzięki za pomoc, temat jeszcze niech zostanie, bo jutro pokaza się nowe wyprzedaże na skiny/championow, jesli dobrze pamiętam.

Poki co zastanawiam się nad kupnem skin'a Amethyst Ashe, dozbieraniem PZ na Leone i kupno skina Iron Solari Leona (pewnie zabraknie, ale ładnie prezentuje się też defender leona).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...