Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stwarzamy Skład BPL!

Troll`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

<-- Reklama

Witam wszystkich, w tym Poradniku Stworzymy Dobry Skład BPL :)

Opinie, Ceny oraz sam Opis Zawodnika !

---------------------------------------------------------------------------

Jak wszyscy wiemy, początki są Trudne... Dostajemy Brązowy Skład + 3 złotych, zwykłych zawodników. Najczęściej dawanymi zawodnikami są zawodnicy z: Anglii i Hiszpanii.

Wykorzystujemy to w 100% i tworzymy skład z większości tej samej Narodowości, co daję nam więcej zgrania, a więcej zgrania to łatwiej nam idzie.

Na początku zawsze polecam zacząć Sezon Jednego Gracza... Dojść do 8 ligi i wtedy, gdy uzbieramy już ok. 10K możemy zacząć budować skład.

Skład budujemy według własnej intuicji, ja polecam BPL bo tam jest najwięcej DOBRYCH i TANICH zawodników.

4-2-3-1(2) <-- jest to Najlepsza formacja pod BPL.

Zacznijmy od BRAMKARZA, najlepszym Bramkarzem z BPL jest Cech, lecz on jest drogi. Na początku polecam Hart, który jest za 1000-2000 coinsów.

Kolejną rzeczą jest Linia Obrony, tutaj zaczyna się mała poprzeczka bo jest ich aż 4.

Tani, PRAWY OBROŃCA to Bacary Sagna (Francja, Arsenal) - Jego koszt wynosi 800-1200 coinsów.

ŚRODKOWYCH OBROŃCÓW, znaleźć bardzo łatwo... Cahill, Koscielny, Kaboul i itp. - Polecam wam Koscielnego (Francja, Arsenal) - 1000-2000 coinsów oraz Cahill (Anglia, Chelsea) - 800-1500 coinsów. - Wiadomo, że to nie będą weterani, ale do 3 ligi z nimi dojdziecie.

LEWY OBROŃCA, niestety tutaj jest potrzebne 1000-3000 coinsów, na Baines (Anglia, Everton) - Obrońca super !... Wszystkie staty ok. 80.

OK, przejdźmy do Lini Pomocy, tym razem będzie ich 5.

ŚPD - Środkowi Pomocnicy Defensywni, na początku zacznijmy od LEWEGO, dobrym pomocnikiem okaże się tutaj Essien (Ghana, Chelsea). <-- 1000-1500 coinsów

PRAWY ŚPD - Tutaj może się znaleźć Javi Garcia (Hiszpania, Manchester City) lub Sandro (Brazylia, Spurs) <-- 800-1400 coinsów.

Dobra, teraz Skrzydłowi...

LEWY POMOCNIK - Adel Taarabt, 5 gwiazdek sztuczek + dobry strzał... <-- 1000-1500 coinsów.

PRAWY POMOCNIK - Ben Arfa lub Mirallas <-- 1000-2000 coinsów.

Środek Ofensywny...

ŚPO - Środkowy Pomocnik Ofensywny, tutaj polecam De Bruyne (5 gwiazdek słabsza noga) <-- 1000-2000 coinsów lub Eriksen (również 5 gwiazdek słabsza noga) <-- 1500-3500 coinsów

Napastnik, ehm... cud :)

NAPASTNIK - Wybór może być jeden... Benteke, wysoki,szybki,silny... <-- 1000-1500 coinsów.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Mogłeś też skład zrobić na futhead'zie. ;p Ogólnie fajny składzik, ale od tego jest ten: http://www.mpcforum.pl/topic/770922-tryb-karieryultimate-team-pomoc-w-budowaniu-druzyny/ temat ;P

Niektórym nie działa ta strona.

i nie uzywaja tego tematu xD

Mogłeś nazwać temat "Tworzymy Skład BPL'' bo stwarzamy jakoś dziwnie brzmi :D no ale TuT ogarnięty

Jeden pies ;) thx

77512f97859e.jpg

Opublikowano

@up tak ale mi taki temat o składzie BBVA wrzucili do kosza ;D

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up refleks szachisty ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@up refleks szachisty ;d

Wyskakiwało, że nie ma.

P.S - Administracjo mogę tworzyć takie typu poradniki ? :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Spoko poradnik, ale formacja zależy od naszego stylu gry. To, że ty grasz taką formacją to nie znaczy, że jest najlepsza ;D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Spoko poradnik, ale formacja zależy od naszego stylu gry. To, że ty grasz taką formacją to nie znaczy, że jest najlepsza ;D

jest najlepsza pod zawodników podanych tutaj :D

77512f97859e.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poleciłbym jeszcze na napastnika zawodnika z Evertonu Arouna Kone - szybki i zwinny zawodnik, sporo gwiazdek sztuczek.

Dodatkowo na lewe skrzydło zawodnika Liverpool'u Raheem Sterling'a - szybki, 19-sto letni skrzydłowy.

IBLojyO.png

"Rycerz bez blizny to kutas, nie rycerz" ~Andrzej Sapkowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...