Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokePrzygoda.pl - gra przeglądarkowa na mapie 2D!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Stwórz postać w grze pokemon rozgrywającej się na mapie 2D, aby przemierzać różnorodne miejsca, walczyć przeciwko innymi graczom oraz przede wszystkim zdobywać unikalne pokemony. Twoja przygoda właśnie się rozpoczyna!

baner.png

Co czeka cię w grze?

- odkrywanie oraz chwytanie pokemonów,

- eksplorowanie obszarów,

- dynamiczne pojedynkowanie się,

- podejmowanie się wyzwań oraz wypraw,

- wspólne expienie w grupach,

- ogrom przedmiotów do znalezienia,

- różne wydarzenia na mapach,

- szkolenie oraz uzdolnienia pokemonów,

- nabywanie doświadczenia postacią,

- zakładanie ośrodków pokemon,

- sprzedaż stworzeń oraz wymiana,

- wspinanie się po szczeblach rankingów,

- odbywanie walk przeciwko liderom,

- zorganizowane mistrzostwa pokemon,

- wygodna mapa oraz pokedex,

- różnorodne osiągnięcia do nabycia,

- stowarzyszenia pokemon,

- przyjazna społeczność.

Obrazy z gry:

WLNHaD4.png

Opublikowano

Puki gra nie ma regulaminu nie mam zamiaru sie zarejestrować. Kilka osób sie zarejestruje, a ty dodasz notkę ze po rejestracji wymagana jest płatność SMS.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jezu nie znasz się to nie komentuj, ten silnik nie jest wcale podoby do tamtego. Wypowiadają się takie newbie i piszą głupoty.

No bez przesady, koleś po prostu stworzył sobie grę.

Skąd masz taką pewność że to nie ten silnik ? można przecież modyfikować chyba że o czymś nie wiem... a co do tego że sb sam stworzył to nie był bym tego taki pewny widziałem coś bardzo podobnego tak więc nie napinaj się tak.

oabpsw.png
Opublikowano

Skąd masz taką pewność że to nie ten silnik ? można przecież modyfikować chyba że o czymś nie wiem... a co do tego że sb sam stworzył to nie był bym tego taki pewny widziałem coś bardzo podobnego tak więc nie napinaj się tak.

Stąd wiem bo serwer został napisany w PHP i używa on mysqli a mapa została napisana w JS. To ze jest coś podobne to nie znaczy ze jest to stworzone na gotowcu, więc nauczcie się ludzie..

Opublikowano

Tak, jestem zainteresowany. Sam nie tak dawno pracowałem nad projektem gry przeglądarkowej o tematyce bardzo zbliżonej do pokemonów :)

Ogólnie co do gry, to mam jedno pytanie. Będzie jakaś reklama czy coś? Wiadomo fajnie jakby była rywalizacja :)

Opublikowano

Wszystko ładnie wygląda czekam na start :) Można wiedzieć co będzie oferował Item-shop ?

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...