Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć broń z australium?

Dupcia9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wiecie jak zrobić broń z australium? BDB sie nimi gra i ogólnie wiem, że są bardzo drogie (10+ kluczy) dlatego może ktoś wie jak je zdobyć? Czy wystarczy do tego farba na kolor australium (do 2 ref :P )?

Opublikowano

Zlote bronie mozesz zdobyc grajac w mvm na gamemodzie 2 cities.Serwery te wymagaja biletow

Opublikowano

Hej, wiecie jak zrobić broń z australium? BDB sie nimi gra i ogólnie wiem, że są bardzo drogie (10+ kluczy) dlatego może ktoś wie jak je zdobyć? Czy wystarczy do tego farba na kolor australium (do 2 ref :P )?

BDB? Czym się one różnią od zwykłych, vintage czy strange?

Jest bardzo mała szansa na drop po przejściu (z tego co wiem) kilku map mvm na serwerach Valva gdzie trzeba mieć bilet.

Opublikowano

Zlote bronie mozesz zdobyc grajac w mvm na gamemodzie 2 cities.Serwery te wymagaja biletow

A wiesz może ile te 2 cities wymagają biletów? Jest gwarantowana ta broń?

Opublikowano

@up

Nie masz pewności to nie gadaj. Sam na oczy widziałem jak po przejściu official MvM Two Cities koleś dostał australium knife dla spy.

Opublikowano

Saxxy Adward to zupełnie co innego i dostaje się ją za wygranie "corocznego 'turnieju'" czy jakby to nie nazwać na kto zrobi lepszy filmik w SFM. Jest też Golden Wrench ale to już inna historia i na inny post :>

Więc podsumowując by już nie było spamu:

• Potrzebujesz biletu na serwery Vavle
  • Jest mała szansa na drop Austraium broni
  • Jest to mapa bodajże 2city czy jakoś tak (nie wiem, nie grałem na tym)
  • Bronie "z Australuim" a bardzo rzadkie itemy "promocyjne" to zupełnie inne rzeczy
  • Te bronie są dość sporo warte ale to się szybko zmieni tak samo jak to było i z Carbono czy nawet Diamond: ŁOOOOOOOOO JAKIE TO DROGIEEEEEEE 20KEJUF -- teraz --> pare refów bo nikt tego nie chce bo jest tego za dużo
Opublikowano

Bronie z Australium a z MvM to 2 różne rodzaje...

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Golden_Wrench/pl
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Saxxy/pl

Bronie wykonane z Australium można zdobyć poprzez konkursy organizowane przez Valve, a bronie z bryloczkiem robota z MvM...

Australium to wg. tfa złoto i zarówno nagrody Valve, jak i część nagród mvm jest z niego "zrobiona". Więc nie gadaj, że Austarlium to kategoria broni.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Australium to wg. tfa złoto i zarówno nagrody Valve, jak i część nagród mvm jest z niego "zrobiona". Więc nie gadaj, że Austarlium to kategoria broni.

Myślałem, że dzielą się one na ze zwykłego złota i z Australium. Zwracam honor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...