Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Bad Company 2 Czy Cod Mw2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo mam zamiar kupic sobie którąś z tych fajnych gierek ;P

Nie mam w ogole pojęcia którą brac, myśle nad callem of duty bo podoba mi sie w nim klimat a w battlefieldzie ciężko sie zabija i jest ciężki tryb grania, prawie w ogóle nie ma wspomagania(Namierzania na kolesia jak np.biegnie)

Doradzcie mi co kupic bo nie mam pojęcia...

Za pomoc thx

Pozdro

Opublikowano

hmmmm wiesz jak chcesz sie pobawic 30 min w jedna mapke to bf bo tam tylko chodzi no nawalane i czy ja wiem czy on jest trudny on jest banalny zagraj sobie w nowe ofp to jest gra a jeśli chcesz miec gre do przechodzenia w 2,3 dni to COD

grafika nadupcjanka gra przez neta (narazie jedynie beta)-BF

realistyka(lepsza niż w bf nie mówie ze dobra) w tym kampania noi klimat-COD

nie wiem BF kosztuje krocie na ps3 a COD mniej

a tak odsiebie nie polecam strzelanek dynamicznych na padzie :D

Opublikowano

Nie wiem jak można naparzać w gry tego typu na padzie. Nie ma to jak klawiatura + mysz. Ja bym dał sobie spokój z tym i kupił coś bardziej pasującego do pada.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Odpuść sobie FPSy, PS3 ma świetne exclusive: Uncharted 2 i Heavy Rain, które byłyby moimi must-have jeśli miałbym konsolę : d

Jeśli już się upierasz, to bierz BC2, przynajmniej tu trzeba jakiejś taktyki, a nie bezsensowne bieganie po mapie jak w MW2 : d

Opublikowano

Moim zdanie BFBC 2 poniewaz nie znudzi ci sie tak szybko, a COD 2 ma tak zjechany trym multiplayer ze to szok.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mam ps2 i w strzelanki sie dziwnie gra , fajnie sie gra w bijatyki , zagraj sobie w Dragon Ball Raging Blast na PS3

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Z celowaniem nie jest aż tak trudno, ja po dwóch dniach grania w BF:BC 2 Demo nie miałem już problemów. Obie gry są fajne i weź pod uwagę to że BF będziesz miał najszybciej 5 marca a CoD'a możesz kupić odrazu. Według mnie na razie wygrywa BF i nie mogę się doczekać 5 marca :D

Mariuszw13.png
Opublikowano

BF:BC 2 to glownie taktyka. biegnac przed siebie nic sie nie zdziala a najlepiej kiedy sie np. jedzie 2/3 pojazdami oddalonymi od siebie i zabijac przeciwnikow :P I jesli ty kupowales konsole specjanie pod strzelanki to z dwojga zlego mogles wybrac xbox-a bo pad jest zdecydowanie bardziej pod fps-y niż od ps3 ale do bijatyk pad od ps3 wymiata i nie ma sobie rownych :P Wiec moj werdykt brzmi BF:BC2 Bless

Opublikowano

polecam ci kupic obydwie te gry bo sa super

ja sam posiadam je obydwie i jestem zadowolony z tego

a co do tego czy nauczysz sie strzelac mysle ze tak i to dosc szybko

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano