Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 3 problem z połączniem

swinialke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam internet w multimedi 6 mega. Jak podłącząłem na sztywno się z PS3 nie było żadnego problemu. Mam dwa modemy jeden jest podłączony do dekodera telewizyjnego (W zasadzie to nie weim po co bo i bez tego działają wszystkie kanały) a drugi do kompa. Pewnego razu postanwoiłem, ze skoro dekoder jest przy PS3 to nie będę łaził z pokoju do pokoju z modemem od komputera tylko podepnę ten z dekodera, bo w końcu co za różnica. No, ale niestety połączenie się nie udało. Trudno. Problemy zaczęły się jak próbowałem znów się podpiąć na sztywno z tym modemem z kompa. Niestety w żaden sposób nie da się skonfigurować połączenia, czy wpisując ręcznie IP DSN itp. czy też robiąc wszystko automatycznie (A WCZEŚNIEJ DZIAŁAŁO BEZPROBLEMOWO). Jeśli robię ustawienia ręczne pobiera IP, ale nie łączy się z siecią. A jak próbuje automatycznie to nawet IP nie pobiera. NIe mam bladego pojęcia co począć.!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...