Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy cs go pojdzie na moim pc

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu interesuje sie gra cs go i zastanawiam sie czy czasem go sobie nie kupic . Jest jeden problem poniewaz nie wiem czy pojdzie na moim komputerze i zwracam sie do was z tym pytaniem moj komputer to laptop

Procesor intel core 2 duo 2.20 ghz

4 gb ram

Karta graficzna 4570 ati radeona hd 512 mb ( prawdopodobnie )

Wiem ze lapek slaby ;(

Opublikowano

O dobra wiadomosc :) nie wiem czy jest cos porownywac ale cod mw 3 mulil mi ale nawet dalo sie grac . Jesli dobrze rozumiem 40 fps na najmniejszych tak ? Nie znam sie wiec pytam sie Was :)

Opublikowano

Cod mw3 na na najnizszych mulil czasami tzn byly scinki wydaje mi sie ze w cs dzieje sie troche mniej i chodzilby lepiej tylko w jakim stopniu . Czy bedzie mozna grac bez scinek ? Gram jeszcze w lola gdzie tylko raz na moze 7 minut zdarza sie scinka lub lag bo ping podskoczy na najnizszych oczywiscie . Moze jeszcze 1 przyklad w l4d2 na najnizszych mam po 40 fps .

Opublikowano

z 30 fps moze bedziesz mial , tez mam lapka tylko ze karte 1gb i 50 mam -.-

Opublikowano

Teraz juz calkiem nie wiem czy kupic :/ na 30 fps raczej nie popykam bez scinek

Bez scin to powyzej 100 fps :P

Opublikowano

z 30 fps moze bedziesz mial , tez mam lapka tylko ze karte 1gb i 50 mam -.-

Wiesz, że 512 i 1GB na karcie graficznej to to samo praktycznie? Bo tego 1GB nic nie wykorzystuje ;)

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Wiesz, że 512 i 1GB na karcie graficznej to to samo praktycznie? Bo tego 1GB nic nie wykorzystuje ;)

Mozliwe, gdyz wiem ze juz nigdy nie kupie laptopa :D

Opublikowano

I co teraz ? nie wiem juz calkiem czy kupic czy nie xD powiedzcie ile moglbym osiagnac fps na najnizszych oczywiscie

Opublikowano

I co teraz ? nie wiem juz calkiem czy kupic czy nie xD powiedzcie ile moglbym osiagnac fps na najnizszych oczywiscie

Nie kupuj nawet , tylko bedziesz sie denerwował ;d z 30 moze bedzie. :P

Opublikowano

O czym wy gadacie?

Znawcy się znaleźli..

512 mb vs 1Gb = 0 różnicy. Liczy się seria karty.. Ten 1gb da Ci przewage gdy chces dać więcej np. shaderów w grze etc. To włąśnie wykorzystuje Vram..

+/- 30-40fps będzie nie liczył bym na więcej.

A prawda jest taka że 30 fps = gra okey ale nie jest to 1 klasy. 60fps = gra najstabilniejsza.

graphic.png
Opublikowano

O czym wy gadacie?

Znawcy się znaleźli..

512 mb vs 1Gb = 0 różnicy. Liczy się seria karty.. Ten 1gb da Ci przewage gdy chces dać więcej np. shaderów w grze etc. To włąśnie wykorzystuje Vram..

+/- 30-40fps będzie nie liczył bym na więcej.

A prawda jest taka że 30 fps = gra okey ale nie jest to 1 klasy. 60fps = gra najstabilniejsza.

chyba w 1.6 dobrze sie gra na 60 fps bo napewno nie w Go.

Opublikowano

W każdej grze 60fps to podstawa aby móc grać bez ścinek. Lagi są winą internetu.

30fps to już gra nie świetna i wygodna ale idzie popykać.

W fc3/crysis3/bf4 etc 30-40 fps starcza na spokojną rozgrywke.

graphic.png
Opublikowano

W każdej grze 60fps to podstawa aby móc grać bez ścinek. Lagi są winą internetu.

30fps to już gra nie świetna i wygodna ale idzie popykać.

W fc3/crysis3/bf4 etc 30-40 fps starcza na spokojną rozgrywke.

No gra sie da...ale gra nie bedzie chodzic plynnie. I wieczne sciny przy strzelaniu

Opublikowano

Ehh no okey pozostanie obejsc sie smakiem :/ kupie sobie moze cs complite gdzie sa wszystkie wersje csa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...