Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło (GW2)

ImRekla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakos przed wakacjami kupowalem klucz na allegro do GW2, wszystko elegancko, pogralem z dwa lub miesiac i mi sie znudzilo, ale dzisiaj naszla mnie chec do zagrania znowu i tu jest problem.. Zapomnialem hasła, wszedlem na strone, zeby zresetowac, ale trzeba wpisac klucz gry, a ja tego klucza gry juz nie mam, mialem go w wiadomosciach na emailu, ale wiadomosci usuwalem.. Pamietam nick postaci, a jeszcze w dokumentach na kompie mam folder "Guild Wars 2" mam tam stare screeny i jakies pliki. Jest jakas inna mozliwosc odzyskania hasla? Jezeli tak, to prosze pomozcie..

Opublikowano

Witam, jakos przed wakacjami kupowalem klucz na allegro do GW2, wszystko elegancko, pogralem z dwa lub miesiac i mi sie znudzilo, ale dzisiaj naszla mnie chec do zagrania znowu i tu jest problem.. Zapomnialem hasła, wszedlem na strone, zeby zresetowac, ale trzeba wpisac klucz gry, a ja tego klucza gry juz nie mam, mialem go w wiadomosciach na emailu, ale wiadomosci usuwalem.. Pamietam nick postaci, a jeszcze w dokumentach na kompie mam folder "Guild Wars 2" mam tam stare screeny i jakies pliki. Jest jakas inna mozliwosc odzyskania hasla? Jezeli tak, to prosze pomozcie..

Jedyne co mi przychodzi do głowy do kontakt z supportem, ale ciężko Ci będzie udowodnić, że to twoje konto skoro nie masz klucza.

Możesz mieć nadzieję, że sprawdzą to po IP- nie widzę innej opcji.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...