Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamer modem na Ravia.eu

szaumx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! otóż mam kamer moda na serwerze ravia.eu i mam taki problem, że jak oddaje się expa to ścina na pare sek. i jak włączam auto podnoszenie itemów to jak jest w jednym miejscu więcej itemów to tak laguje, że nie da się nic zrobić.

PS. Zna ktoś DZIAŁAJĄCY FarmHack na serwer Ravia.eu ? pobierałem jakiś AutoPickUp v4 Beta i jakiś drugi to był By Mr.Nuke i nw czy one nie działają czy źle je ustawiam :/ Porszę o pomoc.

Opublikowano

Siemka all, mam problem z kamer modem.... Posiadam aktualne Serverinfo.py i nada wystakuje mi ''zostanieszpolonczony z serverem'' i tak caly czas.. na serva niemoge wbic przez moda, na cliencie niema problmow... Mam clienta metina PL z 2008 o ile to ma znaczenie.. jezeli tak, mogl by ktos dodac link do nowego clienta.. tylko nie 2013/2014 bo w nich do foldero z metinem nieda sie wejsc.. Dzieki!

Opublikowano

Siemka all, mam problem z kamer modem.... Posiadam aktualne Serverinfo.py i nada wystakuje mi ''zostanieszpolonczony z serverem'' i tak caly czas.. na serva niemoge wbic przez moda, na cliencie niema problmow... Mam clienta metina PL z 2008 o ile to ma znaczenie.. jezeli tak, mogl by ktos dodac link do nowego clienta.. tylko nie 2013/2014 bo w nich do foldero z metinem nieda sie wejsc.. Dzieki!

Dlatego nie działa ponieważ: MUSISZ mieć klienta z metin2mod.tk, wchodzisz w zakładkę "Mod 2011SF" i tam masz... (2 opcja) i potem pobierasz kamer moda, gdy już go masz to wchodzisz w serverinfo.py (plik EXE !) i szukar "Ravia.eu", potem klikasz 2x LPM i jak masz napis "LOGIN" to tam gdzie jest port to wklejasz ten port: 65521 i klikasz "edit" i potem save i nadpisujesz pliki serverinfo. Powinno działać.

http://www.mpcforum.pl/topic/972015-tut-jak-poprawnie-wgrac-moda-na-ravie-bot-na-hematy/?hl=ravia

Zobacz tu dobry TuT od Alternatywa , widac tylko hematy bez tego syfu.

Działa thx. :)
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam lepsze pytanie czy ktos zan moze sposub zeby nie wawalalo z gildi od 1lv [poniewaz po dodaniu do gildi i klikniecu nooba wywala jest moze jakies obejscie do tego]prosze pisac na pw z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...