Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szturmowiec - 144.000F

KonradMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , stworzyłem nowe konto z postacią szturmowiec , zakupiłem poprzez PayPala 144.000Fundsów.

I teraz pytanko , czy taki zestawik jaki sobie przygotowałem , starczyłby do 30 lvl'a ? :

-=[szturmowiec]=-

[bronie]

13.699F - Famas

18.889F - L85A2

18.999F - Deagle 50

[Dodatki]

3099F - Pakiet Sokole Oko [Celownik RapidAim RedDot do Famasa][Oraz Lufa Precyzyjna do obu broni]

10.799F - Pakiet Przechowywalnia [Nemesis , Pirhania do L85A2 i Famasa]

[ubrania]

1259F - Hełm D-TEC SPEC-OPS (Głowa)

899F - Kominiarka Mikołaja (Twarz)

1999F - Strój Weterana Sił Brytyjskich (Mundur)

599F - Bojowy Plecak Taiga (Dodatek 1)

599F - Pas Taktyczny Taiga (Dodatek 2)

[suma] - 70.840F

Ze [144.000F] zostało by [73.160F]

PS: Mój nick w grze to

[FoR].TheTreviPL - Szturmowiec

Opublikowano

Jak go stać to niech sobie kupi :D potem się będę śmiał, jak będzie płakał, że to shit :D

A tak serio kup kreftdjur+ ten z xm8 (nie wiem ja się zwie) i pakiet społeczności, jak wbijesz lvl dokup bronie które Cię interesują i tyle :D

@up po nerfie ?!?! POKAŻ

Ja bym takie zrobił jak bym pograł jeszcze z miesiąc z l85 :D albo i lepsze.

Opublikowano

Jakis czas temu byl pakiet za 5-6k famas i l85, po nerfie te bronie wala kulkami do okola wszedzie tylko nie w cel. Kup sobie aeka i pakiet z m4 dla dodatkow, do tego 3 czy 6 lvl zanim aek odblokujesz mozesz biegac z mk3 bo chyba wpadl ci w prezencie. Spokojnie mozesz sobie levelowac i kupic kazda odblokowana bron.

Opublikowano

Chłopie nie opłaca się robić prebuy, na twoim miejscu na szturma wydałbym 16k na pakiet z abakanem naprawdę dobry! Sam złożyłem ten pakiet tylko, że z M145 pustynnym. Dokup ubranka, MP-443 i podziel na inne klasy. Mogę Ci jeszcze polecić ew. unlock AK-47 kosna na Sharqi i Basra. Tylko do niego reddot. Resztę kasy wbij na snajpera moim zdaniem jedyna klasa, którą warto unlockować.

Opublikowano

Chłopie! To nie ten sam bf co kilka miesięcy temu! Kupujesz społeczność, kreftdju i auga, aeka, 416 też możesz. Możesz też kupić colta elite, taktyczną i koniecznie doubleslot (coś na dalekie, np abakan z m145 i aek na bliskie.), boost expa i jedziesz. Resztę zostaw sobie na inne klasy w przyszłości, bo z pewnością kiedyś szturmowiec Ci się znudzi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

mpetka to taka pukawka. Trochę wolno strzela :( Ja tam mam na każdej z 4 postaci 93r, a na medyku dodatkowo m1911 i poza tymi 2 broniami nie ma lepszych, chyba, że ogarniesz ładnie heady z rexa czy deserta eagle .50

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Z takim materialem mozesz kupic:

-Pakiet "Kreftjur" ok.8000f

-Pakiet "StgShop" ok.8000f

-Pakiet spolecznosci ok.16000f

-A91 ok.22000f

-Aek971 ok.1500f

-Polski Mundur ok.600f +

---------------------------------------

= 56100funds

Taki zestaw wystarczy spokojnie do 30poziomu i no zostaje ci a reszte klas kasa :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dla funu??

Czy ktos kto juz zrobil 30poziom dalej juz nie gra? Gra dla funu dla przyjemnosci z gry.

A jak ma najlepsze eq nie bedzie musial kupywac broni w przyszlosci :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Czy ktos kto juz zrobil 30poziom dalej juz nie gra?

Ja po wbiciu 30 tworze kolejnego mechanika :) a starym nie gram prawie wcale.

Autorze tematu i co kupiles l85 i famasa?

Opublikowano

Nigdy nie róbcie pre buya... kupujcie pakiety, a jak nie ma tego co was interesuje to robić kolejną klasę i grać tam, aż np. na szturmowcu dadzą ofertę, która was interesuje.

Ja gram do 30 lvl jedną klasą z przerwami, po wbiciu zmieniam i gram aż mi się znudź, bo po 30 stat dla statów nabijać nie będę, teraz się zastanawiam, czy męczyć recona czy medyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...