Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać?

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam strasznie mi się nudzi. Nie mam w co grać jest niedziela nikomu się nie chce wychodzić albo gdzieś jadą + długi weekend.

Natknąłem się na tą grę jak była w becie i nie zainteresowała mnie specjalnie ale tytuł był coraz popularniejszy. Wcześniej nie miałem do czynienia z Diablo 3 jedynie z 1 i 2 więc to była miła odmiana od lol'a i całej reszty. Fajnie zacząłem grać atakowałem sobie mobki trafiłem do miasta i nie wiedziałem o co chodzi co jak i gdzie po czym więcej nie włączyłem gry. Mój angielski jest średni i moje pytanie do was czy warto zagrać? Napiszcie mi coś o tej grze prócz podstaw które mogę wszędzie wyczytać. :)

Opublikowano

Mój angielski też jest słaby, ale poradziłem sobie z questami.

Gra ma bardzo fajną grafikę i wciągającą rozgrywkę.

Napewno na początku wciągnie Cię na kilka godzin.

Warto grać!

Opublikowano

Oczywiście, że warto gra jest nawet lepsza od Diablo 3 ale wymaga podstaw J. Angielskiego by rozumieć działanie gemów, efektów itp. Jak zacząłem grać o 2 (wtedy spatchowała mi sie gra) to siedziałem chyba do 6, wciąga niesamowicie ale kiedy grasz pierwszą postacią to wiedz, że będzie ona jednym słowem chu*owa bo nie będziesz wiedział co dokładnie masz budować, jaką zbroje/broń dobrać do Twojej postaci. Moją pierwszą postacią był Shadow, wbiłem 45 lvl po czym uznałem, że ta postać jest chu*owa (poprzez złe dobieranie gemów i drzewka umiejętności (skill tree)) tak więc kiedy byłem już bardziej rozeznany w temacie, działaniu gry i postaci zrobiłem sobie Maraudera (tankowaty byk :D) i od razu przyjemniej się gra kiedy wiesz co chcesz robić i wiesz, że robisz to dobrze. Miłej gry :)

Opublikowano

Zdecydowanie warto zagrac. Chociażby dla tych 1350 "nodów" ktore mozesz wybrac w drzewku umiejetnosci. (masz 1350 punktow do wyboru)

Co do znajomosi angielskiego. Poziom podstawowy wystarczy

Tutaj witch może byc tankiem , a marauder napieprzać z magii. Masz nieograniczone możliwości. Jedynie trzeba mieć inwencję tworczą , znac mechanike gry i miec hajs (exalty).

Tak jak kolega wyzej napisal , pierwsza postac zawsze bedzie kijowa. Nawet jezeli bedziesz sugerowal sie buildami znalezionymi w necie.

moj ing w grze : Koumuru

jak macie jakies pytania to sluze rada :D

Opublikowano

Gra jest bardzo intuicyjna i bardzo w stylu Diablo, jeżeli lubisz hack'n slashe to jest to pozycja wręcz obowiązkowa :) polecam

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...