Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auta weekendowego nie będzie!

toldi750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regarding the missing Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)!

I am really sorry that the car dident show up in store, as you may know most of the staff are on vacation and due to technical difficulties we were not able to put it in.

However we will look at a solution soon and make sure that the car shows up.

Regards,

Fixnow

==================================================================================

Thank you all for understanding, I will make sure the car stays for a longer period than 3 days when we put it in!

~Fixnow

PS: Havent forgotten about the 135i!

Opublikowano

Pracownicy są na wakacjach, ale nie zasłużonych.

Szkoda gadać, czekałem na jakiś samochód do klasy S.

Może dodadzą za tydzień lub dwa, przynajmniej dobrze, że poinformowali o tym.

Opublikowano

Czyli że na razie administracja ma na nas totalnie wyebane?

World coraz bardziej podupada... trzyma sie jeszcze tylko dlatego,

że nie ma dobrej ściganki mp na taką skale jak ten...

A swoją drogą, takie to trudne dodać samochód za igc?

"Nie znam sie, to sie wypowiem", ale moge mieć troche racji.

Skoro nowe studio nie jest w stanie dodać jednego samochodu za igc,

mimo tego że mają już pełno wzorów, a wręcz powinni mieć od tego jakieś pluginy,

to co to za administracja?

Może i są na wakacjach, w dodatku nie zasłużonych, ale mimo wszystko powinni ogarnąć

tą sytuacje tak, żeby auto było, a najlepiej na czas.

Teraz właściwie pokazują, gdzie mają wszystkich graczy i że liczy sie wyłącznie kasa z SB...

Opublikowano

ale nie rozumiem... Piszą że będzie w ten weekend porshe... a są na wakacjach. Nie mogliby napisać że są na wakacjach, i jak wrócą to dodadzą ??....

Opublikowano

Skomentowałbym to dłużej ale nie będę marnował czasu i podsumuję jedną puentą:

Jebane gamonie :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

ale nie rozumiem... Piszą że będzie w ten weekend porshe... a są na wakacjach. Nie mogliby napisać że są na wakacjach, i jak wrócą to dodadzą ??....

Nie ma to jak być na wakacjach w styczniu. xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Było fajnie, wszyscy byli zadowoleni, to oni oczywiście musieli coś spier...

Z drugiej strony może to i lepiej, za każdym razem, gdy dodawali weekendowe auto specjalne były straszne lagi (masowe boty), teraz może będzie chwila "normalności" ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mi tam obojętne czy dali to auto czy nie bo ja go mam, ale nie zmienia to faktu że inni gracze są poszkodowani i powinni to im jakoś wynagrodzić ...

nxtVYBh.png

Opublikowano

A te autko jakby było to by było za kasę zarabianą w grze, czy za te punkty kupowane przelewem?

Opublikowano

To bym zaczął kasę na nie zbierać, w końcu by jakieś weekendowe wpadło

Opublikowano

To bym zaczął kasę na nie zbierać, w końcu by jakieś weekendowe wpadło

Nie wiem, czy się doczekasz ;)

Auto powinno być wprowadzone już w piątek, a wycofane w poniedziałek o 11:00, a jak widać, auta nie ma (i jak zapowiadają twórcy - nie będzie).

Na Twoim miejscu kupiłbym wersję GT3 RS póki jeszcze można (auto to będzie dostępne tylko do czwartku 10.01.2014r.) - jest mocnym samochodem na wyścigi w klasie S i myślę, że jeszcze długo nie zobaczymy podobnej maszyny na rotacji za IGC.

HB5fLf7.png

Opublikowano

szkoda, narazie śmigam moją silvią klasa c

Polecam zdeklasować Silvię do klasy D - tam poradzi sobie lepiej.

Do klasy C możesz zakupić BMW M3 Sport Evo - auto to jest dobre zarówno w klasie C jak i B.

HB5fLf7.png

Opublikowano

do te pory dawała sobie nawet nieźle radę, ale tylko w sprintach, na reszcie wysiada, w pościgach tragedia, kolega dodgem w klasie e zawsze wygrywał, bo jechał jak czołg, a silvia zatrzymywała się przy zderzeniu w taksówką, jeśli nie jechała 150 mil na godzine z katapultą, albo molochem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...