Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] galio

XeRtEs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myslicie o tej postaci?

według mnie bardzo dobry, przydatny w tf i ogolnie potezny.

Więc czemu nie jest grywalny?

03729251862177217306.gif

Opublikowano

troche tenacity i jego ult nic nie robi, oplaca sie go robic glownie pod mres, a teraz jedynym miejscem gdzie mozesz zobaczyc czystego ap jest mid gdzie i tak nieraz jest zed czy yasuo, gdyz nawet elise i eve w jungli nieraz widzimy half tanky, nie uwazam ze ta postac jest slaba i sam ja nawet lubie, po prostu jest ciezka w opanowaniu :)

Opublikowano

- Manożerny w chuj

- Sytuacyjny jak chcemy coś skontrować. Jest useless jak enemy nie ma potężnego APC bo wiadomo, że Galio buduje się pod mresy.

Ult może i dobry jest do tfów ale i tak są lepsze picki.. już wolę picknąć na mida Amumu pod AP i na to samo wyjdzie z tym, że ma większy burst z DFG. Ma strasznie ciężka farmę w early, a przy dzisiejszej "mecie" na midzie spotykamy co prawie mecz Syndrę lub Annie więc ma przesrane nawet z tymi mresami.

Opublikowano

Ludzie lubią grać mobilnymi postaciami-galio niestety nim nie jest,do tego nie ma szczególnych skilli,jedynie z czym się zgodzę to z tym że jest przydatny dla team'u oraz mocny w team fightach.

Opublikowano

Szczerze to nie znam osoby która gra nim często, jednakże komuś może on się spodobać, ponieważ ma on nie typowy rodzaj gry.

Budujesz go pod MR, jest bardzo manożerny i przydatny w tf'ach, jak ktoś będzie chciał to może też spróbować coś ugrać na supporcie.

Ale i tak ja go widzę tylko na midzie (na ap), jak gramy na ad to jego mr'y się marnują ;/

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...