Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer czy Konsola?

Rhiaan™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że mój stary laptop powoli mnie wkur** chciałbym kupić stacjonarny nie koniecznie nowy.

Głównie chodzi mi o gry np. Smite LOL itp.

Mam już uzbieranie ponad 700 zł ale miało to być na PS3 I GTA V.

Na kompie moge też i przeglądać internet. Ogólnie jest bardziej wszechstronny niż konsola.

Więc bardziej opłaca sie kupić nowego kompa do gier czy PS3?

Jeśli komputer podajcie mi przybliżoną cenę całego zestawu (monitor itp.) za PC.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Dobry komputer, który da radę z wymagającymi grami to cena rzędu 2500-3000 zł minimum.

Jeżeli jednak masz 700-800 zł to radziłbym Ci dozbierać jeszcze na lepszy sprzęt, bądź rzeczywiście kupić konsolę.

Opublikowano

Dobry komputer, który da radę z wymagającymi grami to cena rzędu 2500-3000 zł minimum.

Jeżeli jednak masz 700-800 zł to radziłbym Ci dozbierać jeszcze na lepszy sprzęt, bądź rzeczywiście kupić konsolę.

Mam komputer za 1500 zł i battlefield 4 jak i inne gry spokojnie ciągną bez lagów...

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Mam komputer za 1500 zł i battlefield 4 jak i inne gry spokojnie ciągną bez lagów...

Niskie + HD?

Oczywiście komputer wszechstronny i bardziej wydajny, ale w tej cenie jednak wziąłbym konsolę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Prosze wstrzymac sie czasami od idiotycznych wypowiedzi, bo to, co wypisujesz o sprzecie to jakas parodia.

Na kompa 1200zl (uzywka). Ponizej konsola.

Opublikowano

@Sweet Jesus

Może nie znam się tak dobrze jak Ty, w końcu masz moderatora komputerów, więc znasz się lepiej, ale kiedy wy zrozumiecie, że jeżeli kupuje się nowy komputer to lepiej nabyć lepszy, niż stąpać po najmniejszej linii oporu?

Ceny dobrze dobranych ze sobą podzespołów nie są tajemnicą. Jeżeli ktoś chce grać w BF4 na wysokich z zapasem to wyjdzie nawet te 3500zł.

@piotr11104

Rozmawiamy o komputerach samodzielnie składanych, nie gotowcach.

Opublikowano

Tak to jest jak chodzisz do Media Marktu kupować 'najlepszy' komputer :P

Kup komputer, pamiętaj, że konsola wymaga gier po 100+ zł (nie znam się na cenach, ale coś koło tego), chyba że będziesz tylko w gta cisnąć.

Opublikowano

Tak to jest jak chodzisz do Media Marktu kupować 'najlepszy' komputer :P

Kup komputer, pamiętaj, że konsola wymaga gier po 100+ zł (nie znam się na cenach, ale coś koło tego), chyba że będziesz tylko w gta cisnąć.

Nie kupisz dobrego kompa za 700zł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mam pc głównie przeznaczony do gier i mi się znudziło . Uzbierałem i właśnie sobie zamówiłem Xboxa 360 ze względu GŁÓWNIE na GTA V :D W takim budżecie jak masz to kupuj konsole ;)

?????

Opublikowano

Ja mam za nie całe 700zł i nie ma jeszcze gry która by mi nie poszła na średnich / wysokich...

W FHD? Musiałeś trafić na niezłą okazję.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W FHD? Musiałeś trafić na niezłą okazję.

w hd to nie wiem ale tomb raider 2013, battlefield 3 leciał na wysokich więc spokojnie można coś kupić za 700zł tylko trzeba trawić ;)

Opublikowano

Jak dozbierasz powyżej 1k to można znaleść dość dobrą używkę pc'ta.

Jak nie to zostaje ci konsola.

graphic.png

Opublikowano

w hd to nie wiem ale tomb raider 2013, battlefield 3 leciał na wysokich więc spokojnie można coś kupić za 700zł tylko trzeba trawić ;)

Tylko gra, a pokaz slajdow to co innego. Chyba, ze wyrwales jakiegos Quada i np. 4850/70 lub GTAX 2xx.

Opublikowano

Tylko gra, a pokaz slajdow to co innego. Chyba, ze wyrwales jakiegos Quada i np. 4850/70 lub GTAX 2xx.

- 4gb ram

- Pentium Dual Core CPU E5200 2.50GHz

- nvidia geforce gts 250

- Zasilacz 400W

Opublikowano

- 4gb ram

- Pentium Dual Core CPU E5200 2.50GHz

- nvidia geforce gts 250

- Zasilacz 400W

No i nie powiesz mi chyba, ze BF3 chodzi plynnie, bo nawet moj stary komputer byl wydajniejszy, a plynnosc Bad Company 2 wzwyz nie do przyjecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...